Κάντε το δείπνο μια απλή υπόθεση με αυτή τη συνταγή που ετοιμάζεται σε λιγότερο από 30 λεπτά
Υλικά
- 2 φιλέτα σολομού
- 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ. σ. καβουρδισμένο κουκουνάρι
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- 2 1/2 κ. σ. μαγιονέζα
- 1 κ. σ. πέστο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ψιλοκόψτε τα κουκουνάρια.
- Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάστε τα κουκουνάρια με την παρμεζάνα και τη φρυγανιά. Αφήστε τα στην άκρη.
- Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε τη μαγιονέζα και το πέστο.
- Απλώστε το μείγμα πέστο πάνω από τα φιλέτα σολομού.
- Καλύψτε με φρυγανιά για να σχηματίσετε μια ομοιόμορφη στρώση.
- Μεταφέρετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν τα φιλέτα σολομού, 16- 18 λεπτά.
- Αφαιρέστε από το ταψί και σερβίρετε αμέσως.