Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

 


  Μέσα σε κλίμα ευφορίας και ενθουσιασμού ξεκίνησε η νέα πολιτιστική περίοδο, με την τελετή του Αγιασμού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στο Πνευματικό-Πολιτιστικό κέντρο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας. Μέλη, φίλοι και παιδιά του συλλόγου κατέκλυσαν τον χώρο του εντευκτηρίου του συλλόγου.

Ο...

 

Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Κώστας Παπουτσίδης, μετέφερε τις ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου για μια επιτυχημένη και καρποφόρα πολιτιστική περίοδο, τόνισε την αξία του εκτεταμένου και πολυδιάστατου πολιτιστικού και κοινωνικού έργου του συλλόγου, και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη των πολυάριθμων τμημάτων που λειτουργούν να συνεχίσουν να αφιερώνονται με το ίδιο ζήλο και αγάπη στην προαγωγή του πολιτισμού μας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβαστός γέροντας Πάτερ Δημήτριος Παναηλίδης.

Ευχές για τη νέα πολιτιστική περίοδο αλλά και συγχαρητήρια μηνύματα για το πολυδιάστατο έργο που επιτελεί ο σύλλογος στο χαιρετισμό τους απηυθύναν: ο Βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος, Ο Αντιδήμαρχος και εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης κ. Μιχάλης Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, και ο Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. Κεντ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Στάθης Κατσίδης. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Θωμάς Αναστασιάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συλλόγου κ. Γιώργος Κυριακίδης, οι εκπρόσωποι των Βουλευτών Πιερίας: κ. Σπύρου Κουλκουδίνα, κ. Κομνηνού Δελβερούδη, καθώς και εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν ποντιακά παραδοσιακά εδέσματα που προσέφερε ο σύλλογος.


Με τιμή

για το Διοικητικό συμβούλιο

           -Ο-                                                             -Η-

         Πρόεδρος                                                Γεν. Γραμματέας

     Κώστας Παπουτσίδης                                Περιστέρα Πεΐδου