Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Οργανωτική Ομάδα Χάρη Δούκα Πιερίας: Την Κυριακή 13 Οκτώβρη συμμετέχουμε, ψηφίζουμε Χάρη Δούκα


   Η οραματίστρια Φώφη Γεννηματά εμπιστεύτηκε στον Χάρη Δούκα τη σύνταξη του πρώτου κλιματικού νόμου στην Ελλάδα τον οποίο και κατέθεσε στη Βουλή. Το... 

 
Βήμα τον χαρακτήρισε τότε "Μετριοπαθή, σεμνό αλλά με στέρεες τεκμηριωμένα επιστημονικές θέσεις αλλά και με καθαρό λόγο που να ακούγεται στην ζαλισμένη κοινωνία.

Ο Χάρης Δούκας δεν είναι ουρανοκατέβατος, αλλά σύντροφος που προέρχεται από τα σπλάχνα του κινήματος και πρόσφερε τις υπηρεσίες του όπως μπορούσε. Το απέδειξε με το ρίσκο που ανέλαβε στις τελευταίες αυτοδιοικητές εκλογές όταν αποφάσισε να εκτεθεί ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ μόλις 2 μήνες πριν την διεξαγωγή τους.

Το να είσαι ηγέτης δεν αφορά έναν τίτλο ή μία θέση. Αφορά τον αντίκτυπο, την επιρροή και την έμπνευση. Ο αντίκτυπος περιλαμβάνει να επιφέρεις αποτελέσματα, η επιρροή σημαίνει να μοιράζεσαι το πάθος για τη δουλειά σου και πρέπει να μπορείς να εμπνεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου να ακολουθήσουν το όραμα σου (Robin S.Sharma) .

Μόνο ένας άνθρωπος με χαρακτηριστικά ηγέτη μπορεί ,σύντροφοι και φίλοι , να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ εκεί που του αξίζει, εκεί που το έχει ανάγκη η Ελλάδα, στην κορυφή.

Την Κυριακή 13 Οκτώβρη η επιλογή είναι στο χέρι μας. Θέλουμε αλλαγή και όχι στασιμότητα , ψηφίζουμε Χάρη Δούκα.

 Οργανωτική Ομάδα Χάρη Δούκα Πιερίας