Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Το πρόγραμμα της Σχολής Γονέων για το 2024-2025


Παρουσιάστηκε χθες Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης το φετινό πρόγραμμα διεξαγωγής ομιλιών για το Ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 της Σχολής Γονέων-Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνο Κορομπίλη.

Ο...  

 
Πρόεδρος κ. Κ. Κορομπίλης εξήρε την αρωγή των 34 Χορηγών που αναφέρονται στο πρόγραμμα και τον Μεγάλων Χορηγών: την Εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. την εταιρεία Optohellas – Eyeφος και την Εταιρεία ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ Κοτόπουλα Ολύμπου Α.Ε.Β.Ε.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης για τις ψυχές των κεκοιμημένων μελών της Σχολής Γονέων Κατερίνης αλλά και το κόλυβο του προστάτη Αγίου της Σχολής Κοσμά του Αιτωλού.

Η Πρεμιέρα των εκδηλώσεων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης θα γίνει την Δευτέρα 14-10-2024 στις 19:00 με επίσημο ομιλητή και καλεσμένο τον Μητροπολίτη Πειραιώς π. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και θέμα: «Το απόλυτο υπαρξιακόν ερώτημα: Υπάρχει Θεός; Ποιος είναι;»

Η εκδήλωση γίνεται σε Συνδιοργάνωση με την Ι.Μ. Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος. Στην έναρξη της εκδήλωσης θα συμμετέχει η Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Πιερίας «Ο Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω». Η είσοδος όπως πάντα είναι Ελεύθερη.