Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Αποκτήστε πιο ζεστό και φιλόξενο σπίτι με 4 απλές αλλαγές

 
Ακόμα και αν δεν είστε ειδικοί στη διακόσμηση μπορείτε πάντα να μετατρέψετε το «ψυχρό» σπίτι σας σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο που αποπνέει θαλπωρή.

Αυτή...  

 
η εποχή είναι η ιδανική ευκαιρία για να αφιερώσετε χρόνο στο σπίτι σας και να το κάνετε πιο άνετο και φιλόξενο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που σας γεμίζει χαρά και ασφάλεια.

Tip No1: Φωτίστε το σκηνικό σας με φωτάκια και κεριά

Αναδείξτε το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας με απλά και κομψά φωτιστικά στοιχεία. Γεμίστε διαφανή γυάλινα βάζα με χριστουγεννιάτικα φωτάκια και τοποθετήστε μερικά κομψά κεριά στον χώρο σας. Θα δημιουργήσετε ένα μαγευτικό σκηνικό που προσθέτει άμεσα ζεστασιά και γοητεία.

Tip No2: Προσθέστε διαφορετικές υφές Ψάθινα καλάθια, ριχτάρια και χαλιά είναι τα 3 πράγματα που έχει απαραιτήτως ένα "ζεστό" σπιτικό.

Tip No3: Φυτά Ξεχάστε τα ψεύτικα φυτά και επενδύστε σε όμορφα ζωντανά φυτά εσωτερικού χώρου. Θα ομορφύνουν πολύ το σπίτι σας και θα το κάνουν να φαίνεται πιο ζεστό και γεμάτο ζωή.

Tip No4: Μαξιλάρια Βάλτε στον χώρο σας γούνινα, μάλλινα, πλεκτά, βελούδινα μαξιλαράκια. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το μέγεθος των μαξιλαριών. Βάλτε και μερικά μεγάλα μαξιλάρια σε κάποιες γωνιές για να δημιουργήσετε τον «απόλυτο» χώρο.

Bonus Tip για ένα πιο ζεστό σπιτικό

Αποφύγετε το έντονο κεντρικό φως, εκτός κι αν προσπαθείτε να βρείτε το χαμένο σας σκουλαρίκι! Αντ' αυτού, δημιουργήστε μια πιο ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με τη χρήση επιδαπέδιων και επιτραπέζιων φωτιστικών, καθώς και κεριών. Ο διακριτικός φωτισμός κάνει τον χώρο σας να αποπνέει ηρεμία και ζεστασιά, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης.

Πηγή: spirossoulis.com