Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

«Δεν τη σκότωσα εγώ» λέει η 50χρονη Αλβανίδα για τη δολοφονία της 84χρονης

           

   Αρνείται ότι σκότωσε την 84χρονη...  


 

στα Καμένα Βούρλα η 50χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη ως ύποπτη για τον θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας. Η γυναίκα από την Αλβανία πέφτει σε αντιφάσεις, ενώ αρνείται να απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις των αστυνομικών.

Η 84χρονη, στις 12/10, βρέθηκε νεκρή, πεσμένη στο πάτωμα και μέσα σε μία λίμνη αίματος, καθώς είχε δεχτεί πισώπλατη μαχαιριά. Στο πάτωμα υπήρχαν πατημασιές με αίμα ενώ πίσω από την πόρτα υπήρχαν τα κλειδιά, γεγονός που σημαίνει ότι η ηλικιωμένη γνώριζε και άνοιξε στο δολοφόνο της.

Δύο είναι τα επιβαρυντικά για την 50χρονη οικιακή βοηθό στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη γυναίκα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει στο σπίτι της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα την ημέρα της δολοφονίας στις 11:15 το πρωί της 11ης Οκτωβρίου. Άνοιξε με κλειδί την εξώπορτα ενώ την πόρτα του διαμερίσματος την άνοιξε η 84χρονη. Έμεινε στο σπίτι περίπου 1,5 ώρα και βγήκε στις 12.45.

Οι ίδιες κάμερες, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 23/10 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» δεν έπιασαν κανένα άλλο άτομο να πλησιάζει στο σπίτι τις επίμαχες ώρες.

Το δεύτερο στοιχείο είναι το γεγονός ότι όταν οι Αρχές της ζήτησαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε εκείνη την ημέρα η ίδια υποστήριξε ότι της τα έκλεψαν.