Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ 54η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 
Με αφοσίωση στην κοινωνική προσφορά, η Ένωση Ποντίων Πιερίας υλοποίησε επιτυχώς την 54η εθελοντική αιμοδοσία στις 13 Οκτωβρίου 2024.

Αυτή... 

 
η πρωτοβουλία αντανακλά την έμφαση στην αγάπη και την φροντίδα προς τον συνάνθρωπο, καθώς και την σημασία της εθελοντικής δράσης ως θεμέλιο λίθο για μια πιο αλληλέγγυα κοινωνία. Μέσα από τέτοιες πράξεις, η Ένωση επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ανιδιοτελή και ανθρωπιστική συνεισφορά.
Η προσέλευση των μελών και των φίλων της Ένωσης στο Πνευματικό-Πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου, καθώς και η συμμετοχή τους στην αιμοδοσία, αποτελεί ένδειξη της αλληλεγγύης και της ενεργού συμμετοχής τους σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης.

Η διοίκηση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους όσοι συνέβαλαν, προσφέροντας το πολύτιμο δώρο του αίματος, καθώς και προς εκείνους που προσήλθαν με την πρόθεση να συμμετάσχουν. Επιπλέον, εκτιμά ιδιαίτερα την αρτιότητα και την εξαιρετική συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κατερίνης. Επίσης ευχαριστεί το αγαπητό μέλος του συλλόγου κα. Καίτη Παραστατίδου για την ευγενική της προσφορά του ποντιακού παραδοσιακού γλυκίσματος ωτία.

Η επόμενη προγραμματισμένη αιμοδοσία θα γίνει στις 25 Μαΐου 2025.

για το Διοικητικό συμβούλιο

 

    -Ο-                                                           -Η-

           Πρόεδρος                                         Γεν. Γραμματέας

      Κώστας Παπουτσίδης                            Περιστέρα Πεΐδου