Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Αντωνοπούλου: Κατήγγειλε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου – «Έχω ανεβάσει το πρόσωπό του και μπορεί να μου κάνει μήνυση»


«Με έβριζε χυδαία» ανέφερε

Λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου στο Περιστέρι κατήγγειλε ότι δέχτηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με...  


 

την ίδια, όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου του 2024 όταν η δημοσιογράφος δημοσίευσε βίντεο στο instagram, με τα τελευταία δευτερόλεπτα της έντασης ανάμεσα στον οδηγό και την ίδια. Όπως είπε, ο οδηγός λεωφορείου έγινε έξαλλος επειδή δεν τον άφησε να περάσει μπροστά από το αυτοκίνητό της.

«Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δε πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βίντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Αυτός είναι ο νταής. Φρόντισε να με προειδοποιήσει ότι αν τολμήσω να ανεβάσω το βίντεο, θα έρθει να με βρει. Τα συμπεράσματα δικά σας» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου στην ανάρτησή της.

«Δεν έκανα κάτι που να προκαλέσει τον οδηγό» υποστήριξε η Μπάγια Αντωνοπούλου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος περιέγραψε τα όσα έζησε λίγες ώρες νωρίτερα. «Δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει και άρχισε να τραμπουκίζει. Άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να με βρίζει χυδαία» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Έχω ανεβάσει το πρόσωπό του και μπορεί να μου κάνει μήνυση, αλλά δεν φοβάμαι γιατί τα έχει κάνει και σε άλλους ανθρώπους» είπε μεταξύ άλλων η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Δεν θέλω να εμφανιστούν στο μέλλον και άλλοι τέτοιοι βαρύμαγκες που τρομοκρατούν τον κόσμο» κατέληξε η δημοσιογράφος για την περιπέτεια που έζησε.