Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΔΙΑΜΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΕΖΟ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 
  Σάλος ξανά με τα αστικά ΚΤΕΛ Κατερίνης μετά την κατάργηση της στάσης στα πρώτα φανάρια της Καλλιθέας. Καθώς το νέο δρομολόγιο γίνεται χωρίς να αφήνει τους κατοίκους στο κεντρικότερο σημείο της Καλλιθέας. Κάποιοι οδηγοί πιάστηκαν να κάνουν εξαιρέσεις και μάλιστα και δρομολόγιο που κανονικά θα έμπαινε εντός της Καλλιθέας. 

Συγκεκριμένα...

 

σήμερα (Κυριακή) ο οδηγός του δρομολογίου που στις 13:42 ήταν να στρίψει εντός της Καλλιθέας προτίμησε να χάσει το πράσινο φανάρι μη στρίβοντας μέσα στο χωριό για να αφήσει επιβάτη σε εκείνο το σημείο. Ο επιβάτης περπάτησε και πήγε στον παράδρομο (3η λωρίδα) συνεχίζοντας τη πορεία του. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει ξανά το φανάρι κόκκινο και να προκαλέσει δυσφορία στους υπόλοιπους οδηγούς που κορνάραν από πίσω του. 

Δυσφορία όμως προκάλεσε και στους κατοίκους της Καλλιθέας καθώς οι οδηγοί πλέον αρνούνται να τους αφήνουν στο κόκκινο φανάρι όταν το δρομολόγιο πραγματοποιείται πρώτα μέσω Παραλίας στο οποίο υπάρχει διάβαση και φωτεινός σηματοδότης για πεζούς. Ας σταματήσουν λοιπόν να επικαλούνται δικαιολογίες στους υπόλοιπους αλλά στους συνεργάτες και γνωστούς τους να κάνουν τα στραβά μάτια. Η Καλλιθέα ζητάει το αυτονόητο να δημιουργηθούν ασφαλής υποδομές στο σημείο που προϋπήρχε στάση για την ομαλή και ασφαλή μετάβαση των κατοίκων της μέσω των αστικών σε αυτό το κομβικό σημείο της Καλλιθέας. 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ