Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2025

13η Γενική Συνέλευση Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος


 Η. Τσιτλακίδης: «Η εξέλιξη του κλάδου περνά από την εξέλιξη των ανθρώπων του»

Με μεγάλη συμμετοχή ξενοδόχων από κάθε γωνιά της χώρας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου η 13η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO, όπου διεξάγεται η μεγάλη κλαδική έκθεση ΧΕΝΙΑ.

Η...   
 
 
φετινή Γενική Συνέλευση συνέπεσε με τον εορτασμό των 90 χρόνων λειτουργίας του ΞΕΕ, προσδίδοντας ιδιαίτερο συμβολισμό στη συζήτηση όλων των μεγάλων θεμάτων για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού τουρισμού που βρέθηκαν στο επίκεντρο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης.

Συμμετέχοντας στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ο Πρόεδρος της ΈνωσηςΞενοδόχων Πιερίας και μέλος του Δ.Σ. του ΞΕΕ, κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης υπογράμμισε πως «η Γενική μας Συνέλευση επιβεβαίωσε ότι ο κλάδος έχει τη δύναμη, τη γνώση και τη διάθεσηνα εξελιχθεί. Η συνεργασία και η συνεχής αναβάθμιση της ελληνικής φιλοξενίαςαποτελούν τον δρόμο για ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό μέλλον».