Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟ! ΦΩΤΟ

 
Ένας αποφασισμένος και οργισμένος λαός συμμετείχε σαν μια "φουρτουνιασμένη λαοθάλασσα" στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στον Μακρύγιαλο Πιερίας προκειμένου να αποτραπεί...  
η εγκατάσταση λαθροεποίκων στην περιοχή Αη Γιάννη, δίπλα από το ομώνυμο εκκλησάκι και σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το κέντρο του χωριού.
Μιλώντας στο συλλαλητήριο ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής δικηγόρος Τάσος Γιακουμής επισήμανε ως απόλυτα υπεύθυνο για την κατάσταση τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, αλλά και την πολιτεία που «δεν ανέλαβε την παραμικρή δέσμευση για να ανακόψει όλες αυτές τις παράνομες κινήσεις και ενέργειες του λαθροεποικισμού της πατρίδας».
Στο συλλαλητήριο μίλησε επίσης ο πατέρας Γεώργιος, εφημέριος του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάλου, ο οποίος ευχήθηκε καλό και νικηφόρο αγώνα.
Επίσης μίλησε ο απόστρατος αξιωματικός Χαράλαμπος Παπουλίδης, ο οποίος υπηρέτησε σε πολλές εμπόλεμες περιοχές και σε ισλαμικά κράτη και έκανε λόγο για λαούς που έχουν πολύ μεγάλες πολιτισμικές διαφορές με τους Έλληνες, "η κουλτούρα τους είναι μέρα με τη νύχτα με τη δική μας, από την ώρα που γεννιούνται στα μουσουλμανικά κράτη μεγαλώνουν με το μίσος για τους αλλόθρησκους, δεν θέλουν να μας βλέπουν και δεν πρόκειται πότε να προσαρμοστούν στα δικά μας δεδομένα", "Καθίσαμε 9 ώρες στο C130 στο Πακιστάν, γιατί δεν μάς άφηναν να κατεβούμε στον διάδρομο, επειδή φορούσαμε το τζόκεϊ με το Σταυρό" είπε, μεταξύ άλλων, και τόνισε ότι: "Δεν υπάρχει προσφυγικό. Εδώ μιλάμε για εποικισμό, για αλλοίωση πληθυσμού. Να απελάσουμε τις ΜΚΟ, αυτές είναι το πρόβλημα" και διαβεβαίωσε στους συγκεντρωθέντες, αλλά και σε εκείνους που προωθούν τον εποικισμό να γνωρίζουν ότι "εδώ δεν θα επιτραπεί να έρθει κανένας".
Το παρών στο συλλαλητήριο έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας και οι επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης Βαγγέλης Λαγδάρης και Παναγιώτης Καζάς.