Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΝΑ ΤΖΗΚΑ

 

Επίσκεψη στο αμαξοστάσιο πραγματοποίησε σήμερα τα χαράματα και βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους καθαριότητας στον δήμο Κατερίνης η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πιερίας Άννα Τζήκα.

Μετά την επίσκεψή της στο αμαξοστάσιο σε ανάρτηση στο facebook της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με τον συνδυασμό του Τζιτζικώστα αναφέρονται τα εξής:

 

"Σήμερα, λίγο πριν ξημερώσει, επισκέφθηκα την ομάδα Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης, μία από τις πιο σημαντικές ομάδες για τη σωστή λειτουργία μιας πόλης. Οι ίδιοι αισθάνονται περιθωριοποιημένοι κοινωνικά και όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά «είμαστε συνοδοί απορρηματοφόρου και ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ».

Στην εκλογική διαδικασία που θα ακολουθήσει είναι εξίσου υπεύθυνοι με όλους τους αρμόδιους υπαλλήλους για την τέλεση των διαδικασιών και όμως η συνεισφορά τους δεν αναφέρεται πουθενά. Με αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να εκφράσω δημόσια το σεβασμό για αυτούς τους ήρωες της καθημερινότητας! Αλήθεια, μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα γινόταν μία πόλη χωρίς τις Υπηρεσίες Καθαριότητας;"