Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Δύο νεκροί σε μετωπική από σκασμένο λάστιχο


 Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα ανάμεσα σε δύο οχήματα με νεκρούς τους δύο οδηγούς – έναν 25χρονο και μία 52χρονη- σημειώθηκε... 


 

το πρωί, της Πέμπτης (14/12), γύρω στις 8 π.μ. στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος κοντά στη βόρεια πύλη του αεροδρομίου στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν μετωπικά πέρασε πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα, καθώς φέρεται να του έσκασε το λάστιχο και να έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση των δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός των δύο οδηγών, ενώ τα δύο οχήματα πήραν φωτιά η οποία έσβησε από διερχόμενους οδηγούς που έσπευσαν με τους πυροσβεστήρες που είχαν στα αυτοκίνητά τους να σβήσουν τη φωτιά και να βοηθήσουν τα άτομα τα οποία είχαν εγκλωβιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής ,με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ άνδρες της Τροχαίας προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων ήταν μετωπική και από τις εικόνες που «ανέβηκαν» στο Facebook από τον δημοτικό σύμβουλο Σπάτων Αρτέμιδος, Παναγιώτη Λάμπρου, φαίνεται ότι ήταν σφοδρότατη.