Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Συνελήφθησαν για εμπορία ναρκωτικών στην Κατερίνη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από προχθές τέσσερα άτομα, τα οποία κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών, Το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης εξιχνίασε μέσα σε ένα 24ωρο δύο σοβαρές υποθέσεις που αφορούν εμπορία ναρκωτικών ουσίων.
Η πρώτη περίπτωση αφορά δύο άνδρες από και μία αλλοδαπή γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία, κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Σε έλεγχο που έγινε στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : 59,4 γραμμάρια ηρωίνης, 2.6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 792 διάφορα χάπια και τριες σύριγγες με ηρωίνη, καθώς και δύο ζυγαριές ακριβείας, 460 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που αποτελούν μέρος προερχόμενο από την διακίνησης και εμπορία ναρκωτικών.
Στη δεύτερη περίπτωση συνέληφθη ενας άντρας, καθώς σε έρευνα στο αυτοκίνητο του βρέθηκε και κατασχέθηκε δέμα που περιείχε 127 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο ως μέσο διακίνσης ναρκωτικών και 135 ευρώ ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν εις βάρος τους παραπέμθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης και σήμερα στη μία και μισή το μεσημέρι θα οδηγηθούν στον ανακριτή.