Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Πιερικός Αρχέλαος – Αίαντας Ευόσμου

Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 το απόγευμα. – Όλοι εκεί.

Πιερικός Αρχέλαος – Αίαντας Ευόσμου

Εκπλήξεις από τη χορηγό VODAFONE

Όλα έτοιμα για τον κυριακάτικο αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αίαντα Ευόσμου. Μπορεί λίγο να «σκόνταψε» χωρίς τη θέλησή της η κατερινιώτικη ομάδα, αλλά αφού το ηθικό είναι ακμαιότατο, το κλίμα χαρούμενο και δίπλα της οι αμέτρητοι δυναμικοί και πιστοί οπαδοί, συνεχίζει για νέες κατακτήσεις το δύσκολο ανηφορικό δρόμο της.

Ο τεχνικός της ηγέτης Δημήτρης Γαλάνης γι΄ αυτόν τον αγώνα, δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μία ακόμη πολύ καλή ομάδα που έχει έναν εξαίρετο προπονητή με τον οποίο μας συνδέει και φιλία από παλιά. Καλούμε όλο τον κόσμο της Κατερίνης να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας και σ΄ αυτό τον αγώνα. Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιγνίδι».

● Διαιτητές στον παραπάνω αγώνα θα είναι οι κ.κ. Τατούδης και Σαλικίδης, ενώ κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

● Εκπλήξεις περιμένουν τους φιλάθλους από τη VODAFONE την Κυριακή στον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου. Η κύρια χορηγός του Πιερικού Αρχελάου για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, θα είναι εκεί με αντιπροσωπευτική ομάδα συνεργατών της.

● Τακτικός στους αγώνες είναι και ο αθλίατρος Μανώλης Παπακώστας που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πιερικό Αρχέλαο. Είναι ιδρυτής και διευθυντής της Sports Clinic Thessaloniki και διετέλεσε συνεργάτης - σύμβουλος του Ιατρικού κέντρου ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και Head team physician στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς.

Ήταν καλαθοσφαιριστής στην περίοδο 1993 – 1996 και, πριν, από το 1981 αθλητής του στίβου του Αρχελάου Κατερίνης με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα, όπως: στα 110 μ. εμπόδια με 1 χρυσό, 3 αργυρά, 2 χάλκινα, στο δέκαθλο με 3 αργυρά (1 σε βαλκανικό πρωτάθλημα), 4 χάλκινα και στις σκυταλοδρομίες 4Χ100μ. με 1 χρυσό, 2 αργυρά.

● Ένα λόγο παραπάνω έχει να χαίρεται ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Βρεφονηπιακής Μέριμνας κ. Αντώνης Παπαγιαννούλης. Αφού είναι από την Κατερίνη, ζει και δραστηριοποιείται σ΄ αυτή, έτσι δεν διστάζει να δηλώνει, σε δημοσιογραφικούς κύκλους, την ικανοποίηση και την αισιοδοξία του για την καλή πορεία του Πιερικού Αρχελάου.

● Παράλειψη θα ήταν, αφού γίνεται τόσος λόγος για το ανάρπαστο και καλαίσθητο ημερολόγιο του Πιερικού Αρχελάου, να μην αναφερθούν και οι συντελεστές του σχεδιασμού. Είναι η Αναστασία Γιαριμόγλου με τη Ροδή Σαμλίδου που έχουν το γραφείο «open your mind» στην Κατερίνη, στην οδό Εθνικής Αντίστασης 75.

● Τον αγώνα της Α1 μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Καβάλας θα διαιτητεύσουν το Σάββατο οι συμπολίτες μας κ.κ. Γιώργος Τανατζής και Πέτρος Παπαπέτρου.

● Τέλος, οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και Κατερίνη 2008 το Σαββατοκύριακο, για τα α πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ , συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

- Γυναικών / Α΄ κατηγορία - B΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Κυριακή 28.2.2010, βοηθητικό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 15,00 / Πιερικός Αρχέλαος - Αετός Κιλκίς. Διαιτητές: Χαρακλιάς Δ. - Σιαμάτρας Β.

- Εφηβικό / Τελική φάση, Β΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 28.2.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 11,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ – ΑΟΚ Βεροίας.

- Παιδικό / Τελική φάση, Α΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 28.2.2010, γυμναστήριο Πολυκάστρου, ώρα 12,00 / Εύαθλος Μακεδόνες – Κατερίνη 2008 και

- Κορασίδων / Τελικός αγώνας. Σάββατο 27.2.2010, γυμναστήριο Δ. Βικέλας Βεροίας, ώρα 16,00 / ΦΟ Αριδαίας – Πιερικός Αρχέλαος.