Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΑΝ.ΟΛΥΜΠΟΥ : Ονομασία νέου Δήμου στο Νότο


http://2.bp.blogspot.com/_SwvqahfgyBg/SVZqBEUtvKI/AAAAAAAAf_k/d1XXDUmtTA4/s400/OLYMPOS1_jpeg-797605.jpgΜετά τις τελευταίες εξελίξεις, σε ό,τι αφορά την ονομασία του νέου δήμου στο νότο και την συνένωση των τριών δήμων Αν. Ολύμπου, Λιτόχωρου, Δίου, θα θέλαμε να διαφοροποιηθούμε από την αρχική πρόταση, η οποία προτείνει ως όνομα του νέου Δήμου το όνομα «ΔΙΟΝ», όχι για κανένα άλλο λόγο, απλώς η συγκεκριμένη ονομασία δεν αντιπροσωπεύει το φάσμα και των τριών υπό συνένωση δήμων και θα θέλαμε να έχουμε μια πιο αντιπροσωπευτική ονομασία για όλους μας.

Πρόταση μας είναι η θέληση σχεδόν ολόκληρης της πλειοψηφίας των δημοτών μας στον Αν. Όλυμπο, η οποία προτείνει ως νέα ονομασία του υπό δημιουργία δήμου, την ονομασία «Όλυμπος». Η συγκεκριμένη ονομασία πιστεύουμε ότι θα δώσει ταυτότητα στον δήμο μας, και θα επηρεάσει τη μελλοντική εξέλιξη του τόπου μας.

Πιστεύουμε στην ονομασία «Όλυμπος» και οποιαδήποτε εξέλιξη μη συμπεριλαμβανόμενης του συγκεκριμένου ονόματος στην ονομασία του νέου δήμου δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΑΝ.ΟΛΥΜΠΟΥ