Στις εφημερίδες του Σαββάτου είδα ότι κυκλοφόρησε ένας χάρτης πρόσβασης για το νέο Νοσοκομείο. Καλή η προσπάθεια (δεν ξέρω τίνος ιδέα και προσφορά ήτανε) αλλά το μόνο που δεν περιγράφει είναι πώς θα περάσουμε την προέκταση της οδού Φαρμάκη που είναι σκαμμένη και από τις δύο πλευρές της και γεμάτη ορύγματα κατά μήκος της , πρόχειρα καλυμμένα με χαλίκι. Το ότι δεν υπάρχει η παραμικρή εργοταξιακή σήμανση ημερήσια ή νυχτερινή, είναι αυτονόητο στην πόλη μας.
Όσο για τη διασταύρωση Νέου και Παλιού Κεραμιδιού άστα μη τα ρωτάτε. Είναι μία από τις πιο επικίνδυνες διασταυρώσεις και τώρα που θα έχουμε κατακόρυφη αύξηση της κυκλοφορίας πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε πολύ άσχημα αποτελέσματα. Ενοείται ότι το βράδυ επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι.
Βλέπετε οι άρχοντες μας το μόνο μέλημα που είχαν αυτά τα 15 χρόνια που κατασκευάζεται το ΝΕΟ ;;;  Νοσοκομείο ήταν να φρεσκάρουν τη διαγράμμιση της οδού , πέρυσι τέτοιο καιρό που γίνανε τα μαϊμού εγκαίνιια. Άλλο πράγμα να έρχεται ο υπουργός και άλλο ο λαός.
(Αλήθεια ο χάρτης δείχνει την πορεία για το Νοσοκομείο μέσα από το Νέο Κεραμίδι και όχι απο τον περιφερειακό. Ελπίζω να ήταν τυπογραφικό λάθος γιατί αν δεν είναι, τότε κάποιοι δεν στέκουν καλά στα μυαλά τους)
gatitsos