Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ : ΒΕΡΟΙΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ)




(22' Μοκάκε σουτ, 36' Μπλαζέφσκι σουτ)


Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):
Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Καλτσάς (88' Πασάς), Κανακούδης (59' Λαναρής), Μπαργκάν, Λανγκλέ (17' λ.τ Μπουλούτ), Ντιέ, Ολαϊτάν, Βεργώνης, Γεωργιάδης.


Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): 
Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Μοκάκε (90' Λαζαρίδης), Πέντα (78' Ρούσεφ), Μπλαζέφσκι (65' Κοντέων), Κουτσοσπύρος.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιούλας, Τσακνάκης (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κανακούδης, Καλτσάς - Μπλαζέφσκι, Δήμου, Πουλόπουλος, Κουτσοσπύρος, Ιντζόγλου


Σχόλιο: Η προέλαση του Πιερικού συνεχίστηκε και στη Βέροια! Η ομάδα της Κατερίνης πέτυχε την έκτη διαδοχική νίκη της με 2-0 απέναντι στη «βασίλισσα του Βορρά» και πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την αντίπαλό της και τον Πλατανιά, που ισοβαθμούν στη δεύτερη προνομιούχο θέση της κατάταξης! Έτσι, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την επάνοδό της στη Σούπερ Λίγκα ακόμη και απευθείας! Αντίθετα, οι Ημαθιώτες απογοήτευσαν για μία ακόμη φορά τους φίλους τους αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν για τρίτο σερί παιχνίδι στο σπίτι τους. Η Βέροια ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μία με δύο καλές ευκαιρίες, όμως το γκολ ήρθε από την άλλη πλευρά. Συγκεκριμένα, στο 22' οι «μελανόλευκοι» βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Μπλαζέφσκι επιχείρησε σέντρα και ο Μοκακέ με πλασέ άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 36' όταν και πάλι σε αντεπίθεση, ο Μπλαζέφσκιέκανε σέντρα σουτ, ο Μπουλούτ απομάκρυνε λανθασμένα και έστειλε ξανά την μπάλα στον επιθετικό του Πιερικού, ο οποίος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο δίχως να επιτρέψουν στη Βέροια να φανεί απειλητική.