Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην Κατερίνη


 Στην Κατερίνη βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής μέσα στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα. Ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε πρώτα  το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (πρώην Νομαρχία), ενώ αργότερα στο "Ιδεοδρόμιο" στο κέντρο της Κατερίνης συναντήθηκε με  με εκλεγμένους εκπροσώπους, μέλη και φίλους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ και ΑμεΑ  Πιερίας. Εν συνεχεία παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, ενώ απόψε πρόκειται να μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγίνιο.
Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο κ. Κουρουμπλής είπε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει πρώτο κόμμα και μάλιστα με πολλές πιθανότητες να πάρει και αυτοδυναμία.
Ότι η χώρα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς το μνημόνιο και να οδεύσει προς το καλύτερο, γιατί έτσι κι αλλιώς τα λεφτά από το PSI πηγαίνουν στους δανειστές και όχι στο λαό. Ο κόσμος πρέπει να κλείσει τα αυτιά του στα σενάρια καταστροφολογίας και στην προσπάθεια κατατρομοκράτησης του εκλογικού σώματος με όσα σκοπίμως διαδίδονται καθημερινά από τα γνωστά κέντρα που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Θα φορολογήσουμε αυτούς που πρέπει και θα στηρίξουμε τα λαϊκά στρώματα είπε ο κ. Κουρουμπλής και έφερε ως ένα κραυγαλέο παράδειγμα φοροδιαφυγής τον ιντερνετικό τζόγο, όπου παίζονται περίπου 3 δις ευρώ το χρόνο.