Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΑνακοΙνωση ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ ΠΙΕΡΙΑΣ : Ο ΣΥΡΙΖΑ σας καλεί όλους μαζικά στην συνέλευση της Πέμπτης ( 9/08/2012) στο θέατρο στο Πάρκο του Λιτοχώρου


     


Πολίτες της Πιερίας πέρα από την άγρια εκμετάλλευση μας με φοροεπιδρομές και χαράτσια, με την κατάργηση όλου του κοινωνικού κράτους και την ουσιαστική υποβάθμιση των παροχών  υγείας και παιδείας, θα υπάρξει και  άγρια εκμετάλλευση του περιβάλλοντος και υποβάθμιση του.
Η ετοιμότητα για οργάνωση της αντίστασης και του αγώνα μας ενάντια στα σχέδια διάλυσης της ζωής μας είναι απαραίτητη.

Στην Πιερία το κατεστημένο είναι αδίστακτο, δε θα σταματήσει αν δεν τους σταματήσουμε γιατί εξυπηρετούν τα συμφέροντα μιας χούφτας παρασίτων που τάχα νοιάζονται για την «ανάπτυξη», δηλαδή για τα κέρδη τους.
Αυτοί συνεχίζουν με:
Με όλα τα μέσα και με πρόσχημα την ανάπτυξη, στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής ,βλέπε μόλυνση ακτών και απόθεση βιομηχανικών αποβλήτων,  με το πούλημα των αγώνων των πολιτών ( βλέπε διόδια), με το προγραμματισμό ξεπουλήματος  της δημόσιας περιουσίας (ΑΤΕ, Camping ΕΟΤ στην Σκοτίνα, δημοτικές εκτάσεις των δήμων, παραλία Κατερίνης κλπ).
Αυτοί δε σταματούν … καναλάρχες ΜΜΕ- μηχανισμοί εξουσίας- εφοπλιστές και βιομήχανοι είναι οι εταίροι τους.
 Για να μην σηκώσει κεφάλι κανείς… παίρνουν τα μέτρα τους, εκφοβισμός, εκβιασμοί, καταστολή και τρομοκρατία.
Η οργάνωση των πολιτών για την ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας είναι η μόνη δυνατότητα μας.  Εμείς χωρίς αυτούς μπορούμε, αυτοί χωρίς εμάς όχι. “;Hρθε η ώρα να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα…“. Καμία επανάπαυση επειδή είναι καλοκαίρι. Αυτοί δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς για να μας πάρουν κάθε ελπίδα. Δε θα τους αφήσουμε!
Ο ΣΥΡΙΖΑ σας καλεί όλους  μαζικά στην συνέλευση της Πέμπτης 2000  ( 9/08/2012) στο θέατρο στο Πάρκο του Λιτοχώρου να στηρίξετε την συντονιστική  επιτροπή στην ενημέρωση των πολιτών για να μην βάλουν  βιομηχανικά σκουπίδια  στον Όλυμπο.
Με τους φορείς και τους πολίτες είναι αναγκαία η  συγκρότηση μετώπου  για:
 
Ø  Ανάκληση της απόφασης για αλλαγή των περιβαλλοντικών όρων για την αποκατάσταση του αμμορυχείου
Ø  Απομάκρυνση του ΧΥΤΑ
Ø  Απομάκρυνση του πεδίου βολής και κάθε στρατιωτικής εγκατάστασης  στρατόπεδα και  ΚΕΟΑΧ.
Ø  Άμεση αποκατάσταση του αμμορυχείου που να συνάδει με την χλωρίδα και την πανίδα του Ολύμπου.
Η επέκταση των ορίων του Εθνικού δρυμού.
Η υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης αναπτυξιακής πρότασης είναι ο καλύτερος τρόπος προστασίας από κάθε λογής παράσιτα και πατριδολάτρες που τάχα νοιάζονται για την «ανάπτυξη». Η πρόταση να είναι προϊόν διαλόγου, βασισμένη στο τεράστιο αξιακό απόθεμα  του Ολύμπου, με σεβασμό στον περιβάλλον, με την δημιουργία υποδομών γύρω από όλον τον Όλυμπο, στις παρυφές του, που θα ενσωματώνουν και θα εντάσσουν όλες τις οικονομικές και κοινωνικές  δραστηριότητες των τοπικών κοινωνιών σε ένα σύνολο. 
                   Όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί
Θα μοιραστεί την ήττα
Μπ. Μπρεχτ
 
ΣΥ.ΡΙΖ.Α –Ε.Κ.Μ   Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ