Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Μεϊμαράκης από Κατερίνη : "Πρώτη φορά κυβέρνηση λίγες μόνο βδομάδες μετά τις εκλογές έχει δημιουργήσει τόση μεγάλη απογοήτευση στους ψηφοφόρους της" (ΦΩΤΟ)



Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, αλλά και εκτός αιθούσης έμεινε αρκετός κόσμος, του επιμελητηρίου Πιερίας στην Κατερίνη μίλησε απόψε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε : "Ας αφήσει η σημερινή κυβέρνηση ότι... 

δήθεν κόπτεται για τους αδύναμους, γιατί τελικά υπηρετεί διάφορα συμφέροντα, τα οποία πλέον όλοι έχουμε καταλάβει. Από το Γενάρη μέχρι και το Σεπτέμβρη καταλάβαμε ότι είναι η αριστερά του τίποτα. Είναι η αριστερά που δεν έχει ευαισθησία και πλήττει συνεχώς με την πολιτική της τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Δυστυχώς δεν έγινε αντιληπτό το συγκεκριμένο ζήτημα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, διότι μετέθεσαν όλες τις πληρωμές όλων των φόρων για τον Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο. Και τώρα καλούμαστε όλοι οι Έλληνες να πληρώσουμε όσα θα πληρώναμε από το Γενάρη μέχρι τον Δεκέμβριο και καλούμαστε να τα πληρώσουμε όλα μαζί και αυξημένα, με περικοπή όμως εισοδήματος.
Είναι πρώτη φορά που κυβέρνηση λίγες μόνο βδομάδες μετά τις εκλογές έχει δημιουργήσει τόση μεγάλη απογοήτευση στους ψηφοφόρους της που έχουν καταλάβει τώρα ότι τους κορόιδεψαν, αφού βλέπουν ότι η εφαρμογή των όσων κάνουν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα τους έλεγαν προεκλογικά και ότι με αυτά τα μέτρα δεν θα μπορέσουν να επιβιώσουν".