Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Γιώργος Κουθουρίδης: «Δυναμώνουμε συνεχώς. Ο Πιερικός θα βρεί το δρόμο του»!


Η νέα διοίκηση του Πιερικού έχει σηκώσει μανίκια και έχει πιάσει δουλειά από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία για να καθοδηγήσει την ομάδα στη φετινή Γ΄εθνική κατηγορία.

Κι αυτή (όπως και οι υπόλοιπες διοικήσεις) δέχεται τις πιέσεις και τις κριτικές όλων όσων δεν μετέχουν στην προσπάθεια,  χωρίς όμως αυτό να πτοεί ή να αποδυναμώνει το σκεπτικό του Γιώργου Κουθουρίδη και των υπολοίπων συνεργατών του προέδρου Τάσου Σαραηλίδη.

«Ακούμε... 
 
 
 

 
 
 
 
πολλά, μαθαίνουμε κι εμείς από τον τύπο και την ποδοσφαιρική πιάτσα για εμάς, πράγματα που δε ξέρουμε ούτε εμείς οι ίδιοι. Απίστευτο! Δεν πειράζει όμως. Απλά ακούμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια να φτιάξουμε την ομάδα ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα.
Δε μας πειράζει γιατί ξέρουμε τι γίνεται. Όπως και ο απλός φίλαθλος ξέρει ότι αναλάβαμε την ομάδα λίγα ...μέτρα πριν το "άγνωστο" και την διοικητική ακυβερνησία.

Πήραμε έναν καλό και σοβαρό προπονητή, έχουμε κλεισμένους ήδη περίπου 15 παίκτες και συνεχίζουμε σε συνεργασία με τον προπονητή μας τις επαφές ώστε να έχουμε από 20 εώς 25 καλούς ποδοσφαιριστές, έμπειρους και νεαρούς, για την φετινή μας προσπάθεια στην κατηγορία.
Τη Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία και δουλεύουμε καθημερινά ώστε όλα να είναι έτοιμα και να πάνε καλά.

Δυναμώνουμε συνεχώς. Ο Πιερικός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρεί το δρόμο του. Ένα μικρό λιθαράκι για να γίνει αυτό, θα βάλουμε κι εμείς» είπε ο έμπειρος παράγοντας στο Pieriasport!.