Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου



Μπορεί τα «μοντέλα του Instagram» και η προβολή τους μέσω των κοινωνικών δικτύων να αποκτούν συνεχώς ισχύ, αλλά οι κυρίαρχοι στην πασαρέλα και στις αμοιβές, είναι άλλες.

Στο... 
 
 
 
 
 
 
 
θρόνο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου παραμένει η Ζιζέλ, ακόμη και αν υπέστη μείωση των εσόδων της κατά 30% τον τελευταίο χρόνο.

Δείτε αναλυτικά ποια άλλα μοντέλα είναι στην κορυφή και πιο ακριβοπληρωμένα, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes...
Ζιζέλ Μπούντχεν





Παρά τη μείωση στα έσοδά της, η Ζιζέλ παραμένει η βασίλισσα της πασαρέλας με 30,5 εκατομμύρια δολάρια αυτό το χρόνο. Το μοντέλο από τη Βραζιλία η οποία έκανε την πρώτη εμφάνισή της στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue το 1998 είναι από τα υψηλότερα αμειβόμενα μοντέλα στον κόσμο από το 2004.
Αντριάνα Λίμα



Στη δεύτερη θέση με 10,5 εκατομμύρια το χρόνο βρίσκεται ο άγγελος της Victoria’s Secret, Αντριάνα Λίμα. Τα έσοδά της δεν είναι βέβαια μόνο από τα... εσώρουχα, αλλά έχει συνεργασίες με μεγάλες και πολύ γνωστές εταιρείες.
Κένταλ Τζένερ



Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται η μικρότερη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, καθώς κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια αυτό το χρόνο. Το εισόδημά της έχει αυξηθεί μάλιστα κατά 150% από το 2015, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της.

Στην τρίτη όμως θέση βρίσκεται και η Κάρλι Κλος με το ίδιο εισόδημα. Η 24χρονη που ήταν μοντέλο στη Victoria's Secret έχει αυξήσει πολύ το κασέ της.
Τζίτζι Χαντίντ



Η 21χρονη εκτόξευσε το εισόδημά της χάρη στις ευκαιρίες που της έδωσαν πολύ μεγάλες εταιρείας στο χώρο της μόδας και των καλλυντικών. Η ίδια ξεκίνησε από μικρή τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και τώρα βρίσκεται μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων του κόσμου με εισόδημα 9 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.
Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι



Το 29χρονο μοντέλο πραγματοποιεί είσοδο στη λίστα, με σχεδόν 9 εκατομμύρια δολάρια. Έγινε πιο γνωστή το 2012 και έχει παραδεχτεί πως είναι η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να κάνει.