Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ 1.000.000 ΣΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ: «ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ»Του Θεοδώρου Καλμούκου.

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο ομογενής κ. Δημήτριος Χατζησωτηρίου από τη Νέα Υόρκη κέρδισε σε ξυστό λαχείο το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με ανακοίνωση του New York Lottery. Ο κ. Χατζησωτηρίου από το Lake Grove είναι ιδιοκτήτης πιτσαρίας και αγόρασε το τυχερό λαχείο την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο... 

τυχερός κ. Χατζησωτηρίου ήταν καθ’ οδόν προς την τράπεζα για να πληρώσει κάποιους λογαριασμούς όταν τον αντάμωσε η καλοτυχία του. Είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ανακοινωθέν της Λοταρίας πως «ήμουν καθ’ οδόν προς την τράπεζα για να πληρώσω μερικούς λογαριασμούς μου, αλλά επειδή ήταν κλειστή πήγα στο ποτοπωλείο ενός φίλου μου λίγα μαγαζιά πιο κάτω και έπαιξα μερικά λαχεία καθώς περίμενα να ανοίξει η τράπεζα».

Εξήγησε πως ήταν το τελευταίο λαχείο που αγόρασε και το οποίο ήταν το τυχερό. Είπε πως «έχασα 25 δολάρια και κατόπιν κέρδισα 50. Δεν ήθελα να τα ξοδέψω όλα και τα 50 οπότε αγόρασα ένα λαχείο των 10 δολαρίων.

Το συγκεκριμένο τον 10 δολαρίων ήταν εκείνο το οποίο έχει κυκλοφορήσει για την περίοδο των εορτών με την ονομασία Holiday Millionaire scratch-off. Ο κ. Χατζησωτηρίου είπε στο New York Lottery πως «έξυσα τους αριθμούς και είδα ότι είχαν βγάλει τον αριθμό 36 κι αμέσως άρχισα να χοροπηδώ μέσα στο μαγαζί. Τι αισθήματα!»

Το κερδηθέν ποσό του ενός εκατομμυρίου από το λαχείο Holiday Millionaire scratch-off θα καταβληθεί μονομιάς με το ποσό των $661.800 μετά την αφαίρεση των φόρων.

Προγραμματίζει να επισκεφθεί την Ελλάδα. Είπε πως «θέλω να πάω στην Ελλάδα για να δω την μητέρα μου και την αδελφή μου». Ο κ. Χατζησωτηρίου είπε ότι πριν από μερικά χρόνια κέρδισε $56.000 χιλ. δολ. και αγόρασε ένα καινούργιο αυτοκίνητο.


ekirikas