Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Ευχές για τη Νέα Χρονιά 2017


Αγαπητοί μου συγχωριανοί,
Αρχικά, θέλω να σας ευχηθώ υγεία, δημιουργικότητα, οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο. Και δεν είναι τυπικές οι ευχές, τις εννοώ απόλυτα.

Φεύγοντας ακόμη ένας χρόνος θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως από τη θέση που βρίσκομαι προσπαθώ αδιάκοπα να πετύχω το καλύτερο για το χωριό μας. Πρώτιστο... 

 
 
 
μέλημα η υποστήριξη των συμφερόντων της Κονταριώτισσας. Ο τόπος μας όμως για να προοδεύσει χρειάζεται συλλογικότητα, συναίνεση κι ενότητα. Χρειάζεται να γίνει κατανοητό σε όλους πως το κοινωνικό συμφέρον καμιά φορά δε δέχεται λαϊκισμούς και ανευθυνότητα με σκοπό τα προσωπικά μικρο-οφέλη. Οι περιστάσεις μας προτρέπουν να είμαστε ενωμένοι και υπεύθυνοι στα λόγια και στα έργα μας.

Τολμώ να πω ότι πολλές φορές αισθάνομαι αβεβαιότητα και αγωνία. Με ευθυκρισία όμως και συνδιαλλαγή έχω την αίσθηση πως κάποια πράγματα μπορούν να καλυτερέψουν. Η συλλογικότητα και η αποφασιστικότητα παραμερίζουν αποτελεσματικά αρκετά εμπόδια. Προσπερνάμε την ανευθυνότητα και το λαϊκισμό για το καλό του τόπου.

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς εμπεριέχει πάντοτε το μήνυμα της αισιοδοξίας. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη ας συνεχίσουμε την προσπάθεια. Με σαφείς στόχους κι επιμονή στην υλοποίησή τους.

Εύχομαι η έλευση της νέας χρονιάς να είναι ελπιδοφόρα και ειρηνική. Να φέρει ο καινούργιος χρόνος χαρά και προκοπή σε κάθε οικογένεια. Μακάρι κανένα σπιτικό να μη στερηθεί την χαρά και την υγεία.

Χρόνια πολλά σε όλους με εκτίμηση και σεβασμό!!!

Νάτσιου Παρασκευή
Πρόεδρος τ. κ. Κονταριώτισσας