Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΚΙΚΙΛΙΑΣ: «ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ»;;;

 
 «ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ» Η ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ 
 
«Κόκκινο» χτυπάει η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία, με την αξιωματική αντιπολίτευση, δια του Βασίλη Κικίλια, να εξαπολύει τη Δευτέρα (06/02/2017) δριμύτατη επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με το ταξίδι του στη Γαλλία με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και ειδικότερα για την επαφή που φέρεται να είχε ο πρωθυπουργός το απόγευμα της Κυριακής στο Παρίσι με την τράπεζα Ρότσιλντ.

«Γιατί... 

 
 
 
 
ο κ. Τσίπρας επέλεξε να συναντηθεί μόνος του Κυριακή απόγευμα με την Ρότσιλντ χωρίς τον υπουργό Οικονομικών, χωρίς τον πρόεδρο του ΟΔΔΗΧ και χωρίς κανένα συνεργάτη του αρμόδιο για οικονομικά θέματα;», διερωτήθηκε ο κ. Κικίλιας κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΔ.

Και συνέχισε: «Ο κ. Τσακαλώτος ήταν ή όχι ενήμερος για τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τη Ρότσιλντ; Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, γνώριζε αν ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, για να συναντήσει την Ρότσιλντ;».

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ζήτησε να μάθει με ποιον συναντήθηκε στο Παρίσι ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Μιχάλης Καλογήρου, αλλά και ποιοι ήταν αυτοί που επέβαιναν στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος με τον κ. Τσίπρα από τη Λισαβόνα στο Παρίσι».

Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για «μείζον πολιτικό ζήτημα» και σημείωσε: «Περιμένουμε σήμερα από την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα των επιβαινόντων. Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα. Ο ελληνικός λαός που δοκιμάζεται, απαιτεί διαφάνεια και αλήθεια. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η εποχή που κορόιδευε τους πολίτες χωρίς κόστος έχει παρέλθει».

Υπενθυμίζεται πως ήδη από το Σαββατοκύριακο έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση αναφορικά με το ταξίδι - αστραπή του κ. Τσίπρα στη γαλλική πρωτεύουσα.

newsbomb.gr