Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Άγριο έγκλημα

 Άγριο έγκλημα πριν από λίγη ώρα στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι με όπλα στα χέρια εισέβαλλαν σε σπίτι που διέμενε οικογένεια Αλβανών και πυροβόλησαν τους γονείς, έναν άντρα 53 ετών και μια γυναίκα 50 ετών μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Μόνο ... 
 

 
 
 
 
φρίκη μπορεί να προκαλέσει το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.02.2017) στο Περιστέρι. Δράστες δυο άνδρες, θύματα ένα ανδρόγυνο και τα παιδιά τους.

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα όταν οι δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Περιστέρι. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν κίνητρό τους ήταν η ληστεία. Οι δράστες πυροβόλησαν στο κεφάλι τον άνδρα και τη γυναίκα του.

Μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, ένα 28χρονος νεαρός και ένα 18χρονο κορίτσι. Οι δράστες δεν πείραξαν τα παιδιά. Ο νεαρός, μόνο, φέρει χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο στο πηγούνι.

Ο άνδρας και η γυναίκα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν ενώ στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.