Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ: ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ 25ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΕΣΙΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ


Η νεαρή κοπέλα και σύζυγος του 42χρονου άνδρα φαίνεται πως έπεσε σε μια καλά στημένη δολοφονική ενέδρα, καθώς ο άνδρας της είχε ζητήσει νωρίτερα να την συναντήσει σε πολυσύχναστο δρόμο της κατεχόμενης Αμμοχώστου

Το... 
 
 

 
 
 
 
αποτρόπαιο αυτό έγκλημα πάθους τελέστηκε χθες Τρίτη και μάλιστα καταμεσίς πολυσύχναστου δρόμου της κατεχόμενης Αμμοχώστου! Ο 42χρονος χωρίς να υπολογίζει κανέναν και τίποτα ανέσυρε μαχαίρι καταφέρνοντας 6 τουλάχιστον μαχαιριές στην 25χρονη σύζυγο του, την οποία υποπτευόταν για εξωσυγική σχέση.

Σύμφωνα και με τα όσα μεταδίδει ο τουρκοκυπριακός τύπος, ο 42χρονος θεωρούσε ότι η 25χρονη τον είχε απατήσει και εξαγριωμένος βρέθηκε στο σημείο όπου νωρίτερα της είχε κλείσει το ραντεβού.

Κάποιοι πιο θαρραλέοι από τους περαστικούς αποπειράθηκαν να παρέμβουν για να σώσουν την κοπέλα, ωστόσο ο 42χρονος τους απείλησε προτάσσοντας το μαχαίρι που κρατούσε. Η γυναίκα διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ ο άνδρας εν συνεχεία αυτοκτόνησε.


Πηγή ΦΩΤΟ: Offsite.com.cy