Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Ξανά μνημόνια. Με 153 βουλευτές γαντζωμένους στον θώκο τους. Αμετακίνητοι στην νεοφιλελεύθερη πορεία τους, πιασμένοι στο άρμα του πλέον παραμορφωμένου πολιτικού και κομματικού μορφώματος της μεταπολίτευσης, που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ.

Μόρφωμα με... 

νεοφιλελεύθερη προσήλωση, αριστερό λόγο, πασοκική νοοτροπία, χρυσαυγίτικη ανοχή στην κριτική.

Σε μια Βουλή υποβαθμισμένη. Με πολιτικό λόγο που αρμόζει για επιθεωρήσεις και κωμωδίες παρά για τον σκοπό που θα έπρεπε να υπηρετεί.

Με κυβερνητικούς βουλευτές να επιδίδονται σε αγώνα στρέβλωσης της πραγματικότητας, του πολιτικού μέτρου και της κοινής λογικής. Απλά κλαυσίγελως.

Ζυγίζουν τα παχυλά μηνιάτικά τους με την προοπτική της χώρα και διαλέγουν τα μηνιάτικά τους. Με υποστηρικτικό λόγο που ξεπερνά ακόμη και την αριστοφανική φαντασία.

Και τώρα θα μας «μεταρρυθμίσουν». Πόνος, καταστροφή και κοινωνική διάλυση. Αυτές είναι οι “μεταρρυθμίσεις” που κάποιοι τους υπαγορεύουν να ψηφίσουν.

Δεν είναι το τέλος της καταστροφικής πορείας. Αυτό είναι ένα πολιτική αφήγημα και μόνο. Η πορεία στο χάος θα συνεχιστεί. Είμαστε απέναντί τους. Ο Αγώνας μας θα ενταθεί. Ο Λαός πρέπει να ενεργοποιηθεί.

Η Ελπίδα χάθηκε με αυτούς. Αλλά εξακολουθεί να υπάρχει στο δικό μας μέτωπο.

Λαϊκή Ενότητα
N.E. Πιερίας