Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Σοκ: Χαρακίρι έκανε 52χρονος άνεργοςΠανικό και αναστάτωση προκάλεσε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου η εισαγωγή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ενός 52χρονου Βολιώτη, σοβαρά τραυματισμένου. Σύμφωνα με... 

 
 
 
 
 
πληροφορίες, ο άντρας έφερε πολλά και βαθιά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, τα οποία είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι γιατροί, θεώρησαν σχεδόν βέβαιο ότι η πρόκλησή τους έγινε από μαχαίρι και λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία, για το ενδεχόμενο ο 52χρονος να έπεσε θύμα κάποιας εγκληματικής ενέργειας.

Στις ώρες που ακολούθησαν, οι γιατροί έδωσαν κυριολεκτικά μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη ακολούθως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται χωρίς η υγεία του πλέον να εμπνέει ανησυχία.

Η εικόνα του ασθενούς, πάντως, προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό. Τα τραύματα ήταν τόσο βαθιά, ώστε θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο ότι προκλήθηκαν από κάποιον άλλο.


Ο ίδιος πάντως, φέρεται να δήλωσε στους γιατρούς ότι μόνος του προκάλεσε τις μαχαιριές. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να προκύπτει ότι πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, όμως ακόμη δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις.

Τον 52χρονο φέρεται να βρήκε σοβαρά τραυματισμένο η μητέρα του στο μπάνιο του σπιτιού τους. Αναστατωμένη κάλεσε άμεσα σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: taxydromos.gr