Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Γάτα σε ρόλο γραμματέως στα Επείγοντα Nοσοκομείου


Πιο ασυνήθιστη γραμματέα και με τόσο σοβαρό και... μετρημένο ύφος δεν είχαν ξαναδεί όσοι βρέθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Nοσοκομείου... 








Σπάρτης

Μια αξιολάτρευτη γατούλα είχε στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα και κοιτούσε από το γκισέ, σαν να περίμενε να δώσει... πληροφορίες σε ασθενή ή συνοδό!

Η γάτα φαίνεται πως τρύπωσε στο Nοσοκομείο της Σπάρτης και έτυχε να μπει και στο ΤΕΠ, κάνοντας τη βόλτα της στους διαδρόμους. Με ένα ανάλαφρο πηδηματάκι, το κατά τα άλλα πανέμορφο αιλουροειδές έκανε... κατάληψη στην άδεια καρέκλα του γραμματέα και «υποδεχόταν» ασθενείς και συνοδούς! Εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει ένας άντρας που συνόδευε έναν συγγενή του και έμεινε άναυδος βλέποντας τη γάτα πίσω από το γκισέ, η οποία επίσης τον παρατηρούσε σοβαρά και νιαούριζε πού και πού, λες και τον... ρωτούσε τι ήθελε!

Μόλις είδε ότι το γατί είχε πάρει στα σοβαρά τον ρόλο του, ο συνοδός βρήκε πολύ αστεία την εικόνα και δεν έχασε την ευκαιρία να την απαθανατίσει. Αμέσως έβγαλε το κινητό του και τράβηξε γρήγορα τη φωτογραφία, την οποία έστειλε στην τοπική ιστοσελίδα apela.gr. Το στιγμιότυπο έχει κάνει τον γύρο των social media, προκαλώντας γέλιο.