Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ: Η ώρα ακόμα μίας "κιτρινόμαυρης" υπέρβασης

 
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Cosmote 2, newsit.gr) την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, στη ρεβάνς του 1-1 του ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ καλείται να κάνει ακόμα ευρωπαϊκή υπέρβαση και να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των “16” του Europa League.

Η... 

 
 
 
 
 
ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα μία υπέρβαση απόψε (20:00) το Κίεβο κόντρα στην Ντιναμό, η οποία είναι το φαβορί του ζευγαριού μετά και το 1-1 που κατάφερε να πάρει στην Αθήνα. Η Ένωση, η οποία βρίσκεται μέσα σ’ όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League) έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο, ωστόσο έχει αποδείξει φέτος ότι κανένας δεν μπορεί να την ξεγράψει.
Οι σκέψεις του Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκοινται οι Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος και Μπακάκης, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Γαλανόπουλος και Σιμόες, με τον Μασούντ σε ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος κι ο Κλωναρίδης, με τον Αραούχο στην κορυφή. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί κι ο Μπακασέτας στη θέση του Λάζαρου.

Πηγή: www.newsit.gr