Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Δ. Καμμένος: «Τα ψεύδη του Πάνου Καμμένου ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο»


Στο… απέναντι πεζοδρόμια πλέον στέκονται οι άλλοτε συνοδοιπόροι στους Ανεξάρτητους Έλληνες Πάνος και Δημήτρης Καμμένος, εξαπολύοντας βολές εκατέρωθεν.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση του πρόσφατα διαγραφέντα βουλευτή των... 

ΑΝΕΛ, προς τον πρόεδρο του κόμματος, μετά τις αναφορές του Πάνου Καμμένου στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ μεταξύ άλλων είπε ότι «ο Γιώργος Λαζαρίδης δέχθηκε πόλεμο. Μας είπε στην ΚΟ, ενώπιον όλων των βουλευτών ότι απειλείτο, ότι απειλούνται τα παιδιά του. Μας είπε ότι τον κάλεσαν με άλλον υπουργό σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας, κατόπιν τηλεφωνήματος του Δημήτρη Καμμένου για να τα… ‘βρουν’», υπογραμμίζοντας «ο Δημήτρης Καμμένος εξελέγη κατά λάθος, αφού είχε το ίδιο επώνυμο με μένα, χωρίς να έχουμε καμία συγγένεια».

«Ο κ. Πάνος Καμμένος τις δικές μου ψήφους στον Πειραιά εκμεταλλεύτηκε και έγινε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνος πρόδωσε με τις πράξεις του και τις ενέργειες του τον λαό που τον ψήφισε», απάντησε ο Δ. Καμμένος, ενώ σχετικά με την αναφορά του Π. Καμμένου «θα φέρει την έδρα πίσω θέλει-δεν θέλει», είπε: «Η έδρα μου ανήκει στον Πειραϊκό λαό και στην Μακεδονία που επιθυμούν την λύτρωση από αυτούς που τους εξαπάτησαν».