Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

«O ΠΑΟΚ δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν – Ο ΣΥΡΙΖΑ νιώθει την οργή του κόσμου»


Ακούστε “σύντροφοι”, ούτε εμείς μπορούμε να μπούμε μέσα στις κυβερνητικές σας εκδηλώσεις, ούτε εσείς να βγείτε… έξω στο λαό! Ζητάτε να εκδοθεί καταδικαστική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Δηλαδή τι νομίζετε ότι είναι η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης; “Τσομπάνης” που στέλνει “πρόβατα” προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση; Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να λογοδοτήσει σε κανέναν για συμπεριφορές και αποφάσεις πολιτών που με δική τους βούληση, συνείδηση και συναίσθηση των καιρών πράττουν ό,τι νομίζουν για τα εθνικά ή άλλα θέματα της πατρίδας μας.
 Η ιστορική ομάδα δεν είναι… 
 



απολυταρχικό καθεστώς για να ελέγχει και να χειραγωγεί φιλάθλους και φίλους! Απορώ και αγανακτώ με την ανακοίνωση σας! Μου προκαλεί απίστευτη θλίψη ως πολίτη, φίλαθλο και νομικό, ότι ένα κοινοβουλευτικό και δημοκρατικό κόμμα θεωρεί εκ προοιμίου… ταραχοποιούς και ελεγχόμενους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ! Πιθανότατα όμως τα… “απολυταρχικά καθεστώτα” τα οποία υποστηρίξατε… “απολυταρχικά καθεστώτα” βλέπουν παντού!
 Ωστόσο στη συγκεκριμένη ανακοίνωση σας -“συντρόφια”- υποκρύπτεται ακόμη μία τεράστια αλήθεια, την οποία ομολογείτε αβίαστα και απροκάλυπτα. Το κόμμα σας νιώθει πια το θυμό του λαού “στο πετσί του”. Θυμός που ξεχειλίζει σε ολα τα επίπεδα. Μέσα και έξω από τα γήπεδα. Μέσα και έξω από… κλειστές “ενημερωτικές” κυβερνητικές εκδηλώσεις. Ναι, η ανακοίνωση σας κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ αποκαλύπτει ότι βλέπετε πια ξεκάθαρα ότι η κοινωνία “βράζει” και θέλετε να κουκουλώσετε το θυμό της, πίσω από το θυμό των οπαδών του ΠΑΟΚ και μάλιστα να τον… ταυτίσετε μόνον με αυτόν, ώστε να περιορίσετε τη ζημιά!
 Χωρίς ντροπή στιγματίζετε τον κόσμο της ιστορικής ομάδας, της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας! Προφανώς αυτοί που συνέταξαν τη γελοία ανακοίνωση (με την οποία ζητούν την καταδίκη των φιλάθλων) είναι επιεικώς… απαράδεκτοι. Το μόνο που κατορθώσατε είναι να προκαλέσετε ακόμη ένα θυμό, μεγαλύτερο...

Νίκος Καραγιαννακίδης 
δικηγόρος και νομικός εκπρόσωπος του Συλλόγου Δανειοληπτών Β. Ελλάδος