Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Τελευταίο αντίο σήμερα στην Τζέσυ Παπουτσή



Κηδεύεται σήμερα το μεσημέρι στο Γ' Νεκροταφείο της Αθήνας η Τζέσυ Παπουτσή, η δημοφιλής και καταξιωμένη ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 62 ετών.

Η ... 

 
 
 
κηδεία θα γίνει στις 15:15, ενώ η είδηση του θανάτου της βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, συναδέλφους και φίλους της.

Η Τζέσυ Παπουτσή είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Τον θάνατο της ηθοποιού έκανε γνωστό μέσω Facebook η ηθοποιός και φίλη της, Ντόρα Ντούμα. «Μόλις μάθαμε κάτι πολύ δυσάρεστο, έφυγε από την ζωή η αγαπημένη ηθοποιός και πολύ αγαπημένη φίλη μας Τζέσυ Παπουτσή. Τζεσάρα μας καλό ταξίδι, για μας θα είσαι πάντα κοντά μας σε αγαπούσαμε και θα σε αγαπάμε για πάντα. Μάρθα Καραγιάννη - Ντόρα Ντούμα» ήταν το μήνυμά της.

Εκτός από τις πολλές τηλεοπτικές της συμμετοχές, που την έκαναν γνωστή στο μεγάλο τηλεοπτικό κοινό- όπως η συμμετοχή της στις σειρές «Πάτερ Ημών» και «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», η Τζέσυ Παπουτσή είχε πολύχρονη και μεγάλη θεατρική παρουσία, με καριέρα δεκαετιών στο σανίδι και 20 χρόνια στο Εθνικό Θέατρο.

Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό και στιχουργό Γιάννη Μάνιο και είχε έναν γιο από τον πρώτο γάμο της, με τον Θάνο Καληώρα.