Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Θανάσης Λιακόπουλος μπροστά σε 1.500 φίλους του: "Θα κερδίσουμε τις εκλογές, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη Μακεδονία"


Παρά τον εξαιρετικά δυσμενή καιρό, ο Θανάσης Λιακόπουλος κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της κεντρικής του ομιλίας στην Πλατεία Δημαρχείου. Μπροστά σε 1.500 φίλους του που κατέκλυσαν τη μεγάλη πλατεία, παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματός του για την επόμενη τετραετία, ενώ παρουσίασε και όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

«Δεν σταματάμε τον αγώνα για τη Μακεδονία! Δεν παραδίδουμε τα όπλα!»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης προσφώνησε τους παρευρισκόμενους πρώτα ως «Μακεδόνισσες και Μακεδόνες» και μετά ως «συνδημότισσες και συνδημότες». Επίσης, αναφερόμενος στην επιλογή του να μιλήσει στην Πλατεία Δημαρχείου και όχι άλλο σημείο στο κέντρο της Κατερίνης, παρουσίασε 3 λόγους:

 
 
 
1. «Διάλεξα το πιο δύσκολο σημείο, αυτό που ήθελαν να αποφύγουν όλοι, το μεγαλύτερο στοίχημα».

2. «Θέλησα να θυμίσω σε όλους πως η Κατερίνη δεν είναι μόνο η Πλατεία Ελευθερίας και ο πεζόδρομος. Εμείς θα απλώσουμε το κέντρο της πόλης.

3. Μα πάνω από όλα ήθελα να επιστρέψουμε στον τόπο που οργανώθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, για να φωνάξουμε με μία φωνή πως δεν σταματάμε τον αγώνα για τη Μακεδονία μας! Δεν παραδίδουμε τα όπλα!»

(σ.σ. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Λιακόπουλος είναι ο μόνος υποψήφιος Δήμαρχος που έχει δεσμευτεί να τυπώσει ο Δήμος βιβλίο με την ιστορία του Μακεδονικού Αγώνα, που θα μοιράζεται στα σχολεία μας).

«Δώστε μου την ευκαιρία να σας αποδείξω ότι μπορώ»

Αφού εξήγησε σε όλους πως δεν θα αποφάσιζε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος αν δεν είχε γυναίκα και παιδί, παρουσίασε τις προτεραιότητές του για την επόμενη τετραετία και ζήτησε από τους δημότες μία ευκαιρία: «Σας ζητώ μία ευκαιρία για να σας αποδείξω ότι μπορούμε να:

· Κτίσουμε τον πιο φιλικό Δήμο για ΑμεΑ στην Ελλάδα!

· Φέρουμε το νερό στα χωριά μας!

· Φτιάξουμε επιτέλους τα μεγάλα έργα που τόσο μας έλειψαν τα τελευταία χρόνια!

· Βάλουμε στη ζωή μας τους ποδηλατόδρομους

· Κάνουμε την πόλη μας Smart City

· Κτίσουμε το Νέο Μουσικό Σχολείο

· Φτιάξουμε τον Βοτανικό Κήπο, τον Ζωολογικό κήπο και το νέο μεγάλο ανοικτό θέατρο στην Ανδρομάχη!

· Προστατεύσουμε όλους τους αδύναμους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη φροντίδας

· Φέρουμε τις 3.000 θέσεις εργασίας από τα 5στερα ξενοδοχεία στην Ολυμπιακή Ακτή!

«Στάθηκα στο πλευρό σου όποτε με χρειάστηκες»
Ο Θανάσης Λιακόπουλος επέμεινε στον θετικό λόγο, αποφεύγοντας κάθε αναφορά στο παρελθόν και ουσιαστικά άνοιξε διάλογο με τους συνδημότες του, εξηγώντας ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά τους: «Στάθηκα στο πλευρό σου όποτε με χρειάστηκες, αυτό θα κάνουμε και αύριο ως νέα διοίκηση. Θα αφήσουμε στην άκρη το εγώ και θα προτάξουμε το εμείς, θα προτάξουμε και πάλι τον Δημότη και τις ανάγκες του! Θα σταθούμε δίπλα σου σε κάθε δύσκολη στιγμή! Με λύσεις για να γίνει η ζωή σου καλύτερη! Με τις υποδομές που τόσα χρόνια περιμένεις! Με τις δουλειές που χρειάζεσαι! Με μία αγκαλιά και μία χείρα βοηθείας όταν την έχεις ανάγκη!


«Την Κυριακή θα περάσουμε στον δεύτερο γύρο και θα γράψουμε ιστορία!»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας πως πιστεύει ακράδαντα στη νίκη του: «Την Κυριακή θα περάσουμε στον δεύτερο γύρο και θα γράψουμε ιστορία! Και την άλλη Κυριακή θα κερδίσουμε τις εκλογές και θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του Δήμου μας!»