Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Ερωτευμένος στις Κάννες ο Αντόνιο Μπαντέρας με την 38χρονη Νικόλ Κίμπελ (φώτο)Ο Αντόνιο Μπαντέρας και η 38χρονη σύντροφός του, Νικόλ Κίμπελ, περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης «AmfAR Gala» που έγινε στις Κάννες.

Το... 

 
 
 
ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και απ΄ ότι φαίνεται ο 58χρονος ηθοποιός είναι ερωτευμένος.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ γνώρισε την Νικόλ Κίμπελ όσο ήταν ακόμα παντρεμένος με την Μέλανι Γκρίφιθ στις Κάννες, αλλά όπως τόνισε σε συνέντευξή του άρχισε την σχέση του με την 38χρονη αφού βγήκε το διαζύγιό του.

«Η Νικόλ δεν ήταν ο λόγος που χώρισα. Τη συνάντησα στο Φεστιβάλ Καννών, αλλά γνωρίζαμε τότε και οι δυο μας πού βρισκόμασταν. Ημουν ακόμα παντρεμένος, άσχετα πώς κατέληξε όλη αυτή η ιστορία.

Η Νικόλ μάλιστα μου είπε να λύσω πρώτα όλα μου τα προβλήματα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Οταν υπέγραψα τα χαρτιά του διαζυγίου, τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε μαζί. Μάθαμε πρώτα ο ένας τον άλλον καλά και μετά προχωρήσαμε σε σχέση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Η Κίμπελ είναι από την Δανία και σύμβουλος επενδύσεων και η μαύρη τουαλέτα που φόρεσε στην εκδήλωση ήταν αρκετά εντυπωσιακή λόγω της μακριάς ουράς της.

Θυμίζουμε ότι ο Αντόνιο Μπαντέρας ήταν 19 χρόνια παντρεμένος με την Μέλανι Γκρίφιθ.