Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Ντροπή και οργή... Έξωση σε οικογένεια στην Ξάνθη που έχει παιδί με αυτισμό


Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία του πατέρα ωστόσο δεν έχει δοθεί καμία απάντηση

Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση ενός πατέρα παιδιού με αυτισμό στο facebook ο οποίος καταγγέλει ότι η οικογένεια του οδηγείται σε έξωση εξαιτίας του αυτιστικού παιδιού του.

Όπως... 

 
 αναφέρει ο ίδιος, ζει στα Πηγάδια με την οικογένειά του και μετά από διαμαρτυρίες ορισμένων κατοίκων, που αφορούσαν το παιδί του που πάσχει από αυτισμό, οι ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει του ζήτησαν να φύγει από το σπίτι "επειδή το παιδί του ενοχλεί την γειτονιά", όπως τονίζει σχετικά.

Πρόκειται για καταγγελία που προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες μάλιστα να κοινοποιούν μαζικά την καταγγελία και να ζητούν να βρεθεί μια λύση.

Παρά τις αντιδράσεις και τις διαστάσεις που έχει λάβει το θέμα μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια απάντηση στην καταγγελία, η οποία κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.  
 

 

Evangelos Evangelouam Freitag
 


Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο! Πέτυχαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει η οικογένειά μου, να μας ζητήσουν να φύγουμε γιατί έχουμε παιδί με αυτισμό και ενοχλεί τη γειτονιά! Συγχαίρω θερμά όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτές τις ενέργειες! Μπράβο σας!!!

Πηγή: xantinews.gr