Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

Με αυτά τα κόλπα θα παγώσεις την μπύρα σου πάρα πολύ γρήγορα!Επειδή η μπύρα είναι απολαυστική όταν είναι παγωμένη, εμείς σας δίνουμε τέσσερα κοπλάκια για να την παγώνετε... στο άψε σβήσε.

 
 
 
 
 
1. Αλάτι

Αυτό το κόλπο είναι προτιμότερο αν θέλεις να παγώσεις πολλές μπύρες μαζί. Παίρνουμε ένα μπολ και το γεμίζουμε με νερό και παγάκια. Στην συνέχεια ρίχνουμε λίγο αλάτι και τοποθετούμε τις μπύρες μέσα στο μπολ. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μην υποτιμάς την επιστήμη, καθώς το αλάτι έχει την ικανότητα να ρίχνει τους βαθμούς κελσίου πολύ γρήγορα και μας δίνει την δυνατότητα να απολαύσουμε τη μπύρα μας παγωμένη.

2. Παγάκια

Τα παγάκια μπορούν να παγώσουν τη μπύρα σου, αλλά παράλληλα θα την νερώσουν. Εξάλλου, ποιος βάζει παγάκια μέσα στη μπύρα του; Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις μπύρα αντί νερό στην παγοθήκη σου. Περιμένεις να παγώσουν και φυσικά όταν είναι έτοιμα μπορείς να προσθέσεις τα παγάκια στην μπύρα που ήδη πίνεις για ακόμα πιο παγωμένη αίσθηση. 
 
 

3. Χαρτοπετσέτα

Αν θέλεις η μπύρα σου να παγώσει γρήγορα, το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια χαρτοπετσέτα ή χαρτί κουζίνας. Βρέξε το χαρτί και τύλιξε το μπουκάλι της μπύρας σε όλη του την επιφάνεια. Προσπάθησε να καλυφθεί όσο το δυνατό περισσότερο. Βάλε την μπύρα στην κατάψυξη για 5 έως 15 λεπτά και είσαι έτοιμος. ‘Οταν αφαιρέσεις το χαρτί, η μπύρα σου θα είναι παγωμένη όσο η Ρωσία Δεκέμβριο μήνα!


4. Κανάτα

Αν δεν πίνεις γρήγορα την μπύρα σου, τότε αυτό το κόλπο είναι για σένα. Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί από εμάς όταν βγαίνουμε με την παρέα μας παραγγέλνουμε μπύρα σε κανάτα. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι στα μεσοδιαστήματα η μπύρα μας ζεσταίνεται. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πλαστικό ποτήρι και παγάκια. Γεμίζεις το ποτήρι με παγάκια και το βάζεις μέσα στην κανάτα. Αυτό θα επιπλέει και θα κρατήσει τη μπύρα σου παγωμένη.