Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - Κώστας Ρέχας στη σύσκεψη του Επιμελητηρίου Πιερίας για τους μετανάστες: ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ


    Ο μόνος που τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου στο Επιμελητήριο Πιερίας με αφορμή την εγκατάσταση μεταναστών στην Παραλία Κατερίνης με θέσεις και προτάσεις για το μεγάλο πρόβλημα με τους μετανάστες που έχουν κατακλύσει την Κατερίνη ήταν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κώστας Ρέχας:

  "Δεν είναι το μόνο πρόβλημα με τους μετανάστες το πρόσφατο που προέκυψε στην Παραλία Κατερίνης με την εγκατάσταση τους εκεί. Πρόβλημα έχει όλη η πόλη της Κατερίνης, γιατί...      









και η Κατερίνη είναι τουριστική και η εικόνα που θα δει κάποιος μετά τις 9 η ώρα το βράδυ στο κέντρο της πόλης με οικογένειες μουσουλμάνων με 5-6 παιδιά η καθεμία και γυναίκες με μουσουλμανικές μαντίλες να κατακλύζουν την περιοχή, δεν είναι και η καλύτερη για τον τουρισμό της περιοχής", είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κώστας Ρέχας στη σύσκεψη στο Επιμελητήριο και πρότεινε να μεταφερθούν από τα διαμερίσματα σε κλειστές δομές οι μετανάστες.


"Όταν αυτοί οι μετανάστες που διαμένουν στα διαμερίσματα και όλα για αυτούς είναι δωρεάν, στέλνουν μηνύματα στις χώρες τους και ενθαρρύνουν κι άλλους να έρθουν εδώ, τότε αυτή η πολιτική δεν αποτρέπει το κύμα της μετανάστευσης προς την Ελλλάδα, αλλά το ενθαρρύνει¨, τόνισε ο κ. Ρέχας.