Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ



 
Επανέρχεται προκλητικά το επίμαχο θέμα στη Βόρεια Πιερία και συγκεκριμένα η ενδεχόμενη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο πρώην ΕΨΥΚΑ του Μακρυγιάλου, παρά τις περσινές έντονα σφοδρές αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας με συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες, ενάντια στην... 

 

ετσιθελική εγκατάσταση αλλοδαπών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών βαφτιζομένων από τους συστημικούς "μεσίτες" των λαθροεισβολέων εποίκων ως "πρόσφυγες".

Σύμφωνα με πληροφορίες αναβρασμός και οργή επικρατεί στην τοπική κοινωνία, διότι με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται πάλι οι εργασίες στο κτίριο του πρώην ΕΨΥΚΑ (Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών), το οποίο βρίσκεται στα όρια της Μεθώνης και του Μακρυγιάλου, προκειμένου να εγκατασταθούν εκεί λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύδνας - Κολινδρού ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μεταλλίδης. 


 

Ο κ. Μεταλλίδης ενημέρωσε το συμβούλιο για τις ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προχωρήσει η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών και ζήτησε να υπάρξει συνεργασία και συντονισμός με τη δημοτική αρχή προκειμένου να αποτραπεί ένα τέτοιο δυσάρεστο ενδεχόμενο.  

Ν.