Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Κυβέρνηση: «Το 86% της μετάδοσης του κορωνοϊού σε κλειστούς χώρους»



   
  Ο Σωτήρης Τσιόδρας προχώρησε χθες άθελά του σε μία «ομολογία» η οποία θέττει σοβαρά ερωτήματα για το λόγο που η κυβέρνηση αποφάσισε να κλειδώσει εκ νέου τους Έλληνες στα σπίτια τους και να επιβάλλιε νέο lockdown, που θα καταστρέψει ολοκληρωτικά την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα ο...  

 
λοιμωξιολόγος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως το 86% της μετάδοσης του ιού συμβαίνει σε κλειστούς χώρους(!), άρα η απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβλήθηκε είναι ένα μέτρο αχρείαστο, όπως επίσης και η απαγόρευση των ερασιτεχνικών αθλημάτων και το κλείσιμο των μαγαζιών εστίασης με εξωτερικά τραπέζια.

«Δεν σας έδειξα μια διαφάνεια στην οποία φαίνεται το 86% των μεταδόσεων -από τη δουλειά πάλι της ομάδας του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας του κυρίου Χαρδαλιά, εξαιρετική ομάδα ανθρώπων- δείχνει ό,τι συμβαίνει μέσα σε κλειστούς χώρο», είπε ο κ.Τσιόδρας.

Βέβαια ο κ.Τσιόδρας δεν μας εξήγησε γιατί επιβάλλουν όλα αυτά τα μέτρα με δυσανάλογη επίπτωση στην οικονομία, όταν η μετάδοση του ιού είναι ελάχιστη.

Επιπλέον ερωτήματα γεννώνται μάλιστα και για την στοχοποίηση των πολιτών που την άνοιξη και το καλοκαίρι επέλεξαν να κάτσουν σε πλατείες και παραλίες ή να βγουν μία βόλτα στον δρόμο και υβρίζονταν «εν χορό» από κυβερνητικά στελέχη και ΜΜΕ, ότι μεταδίδουν τον ιό την ώρα που όλοι γνώριζαν πως η μετάδοση σε εξωτερικό χώρο είναι απειροελάχιστη. 
  
pronews.gr