Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΜΕ ΤΙΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)


 
ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ;

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με αναλυτικό ρεπορτάζ στη Λευτεριά αναδείξαμε το ζήτημα της παραβίασης του όρου συσκευασίας (άρθρο 2.4/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της Διακήρυξης), όπου η διανομή των τροφίμων γίνεται με κοινές σακούλες (ΕΔΩ).

Παρότι, λοιπόν, πήρε δημοσιότητα το συγκεκριμένο θέμα, χθες ο... 

 
Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος με προκλητικό τρόπο επισκέφθηκε το χώρο διανομής, πραγματοποιώντας επιθεώρηση και εκδίδοντας δελτίο τύπου, ενώ συνεχίζεται η παραβίαση των όρων της διακήρυξης (άλλωστε προκύπτει και από τις δικές τους φωτογραφίες).   


Με λύπη για ακόμα μια φορά διαπιστώνουμε πως η σημερινή διοίκηση δεν αισθάνεται την ανάγκη για λογοδοσία των πράξεων τους. Ακόμα περιμένουμε από τον κ. Κατανά και τον κ. Τσιαλό να λογοδοτήσουν.

Τέλος, ρωτάμε την αρμόδια επιτροπή υπαλλήλων (Τακτικά μέλη: Μπεϊνάς, Σιούμη, Νατσιάβα και Αναπληρωματικά μέλη: Τζιμοπούλου, Σερετίδου, Κατσαρού), τι θα κάνουν ύστερα από την καταφανή παραβίαση των όρων της διακήρυξης του προγράμματος ΤΕΒΑ; Θα υπογράψουν κανονικά την παραλαβή;

ΟΜΑΔΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ!