Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ντύστε το κρεβάτι σας σύμφωνα με το Ζώδιο σας!


  Για χιλιετίες, η ανθρωπότητα παρατηρούσε τα αστέρια για τις απαντήσεις σε μερικά από... 
 
 
τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής: Ποια είναι η μοίρα μου; Θα βρω ποτέ την αληθινή αγάπη; Είτε τα παίρνετε σοβαρά υπόψη είτε απλώς προσπαθείτε να διαβάσετε κάτι ευχάριστο σας προτείνουμε μερικά tips για να προσαρμόσετε το υπνοδωμάτιο σας σύμφωνα με την προσωπικότητα και το ζώδιο σας!

 

Κριός



Σαν Κριός, είστε η πεμπτουσία του ζωδιακού κύκλου και σαν ζώδιο της φωτιάς χαρακτηρίζεστε από ορμητικότητα και πάθος. Τα έντονα χρώματα σας καλούν, όπως και γενικότερα η πολυτέλεια. Είστε ενθουσιώδης και περιπετειώδης, και θα πρέπει να έχετε μόνο τα πιο κομψά κλινοσκεπάσματα για να συμβαδίσετε με τον ενθουσιασμό του τρόπου ζωής σας. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη ότι τείνετε να είστε γενικότερα θερμοί ακόμη και όταν κοιμάστε. Γι 'αυτό σας συστήνουμε το δροσερό και ελαφρύ Σετ Σεντόνια 2039 Greenwich Polo που θα σας ικανοποιήσει πλήρως συνδυασμένο με το κουβερτοπάπλωμα της Guy Laroche.


Ταύρος



Ως Ταύρος, είστε πάνω απ 'όλα, ένα αισθησιακό ον, το οποίο απολαμβάνει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή: όμορφη μουσική, γκουρμέ φαγητό και χλιδή. Είστε γνωστοί για τις ώρες που μπορείτε να περάσετε στο κρεβάτι και για την εμμονή σας με την άνεση. Αφεθείτε στα χαλαρωτικά χρώματα, όπως ανοιχτό μπλε, γκρι και μωβ ή φλοράλ και απολαύστε ένα υπέροχο και κομψό κρεβάτι.  Η πολυτέλεια είναι το μεσαίο σας όνομα για αυτό και θέλετε το καλύτερο. Αναζητάτε πάντα κάτι που ταιριάζει με το ακριβό σας γούστο, για αυτό χρειάζεστε ένα ανάλαφρο άνετο και κομψό σετ σεντονιών της Kentia και μπορείτε συμπληρώστε με ένα άνετο πάπλωμα.


Δίδυμοι


Το σύμβολο του Διδύμου αποτελεί τον συνδυασμό, της επικοινωνίας και της επιρροής. Τολμάτε και σας αρέσει να πειραματίζεστε ενώ παράλληλα είστε προσεκτικοί και δημιουργικοί. Για εσάς που είστε ευπροσάρμοστοι και θέλετε να αποφορτίζετε το μυαλό σας από μια κουραστική μέρα σας προτείνουμε ένα κρεβάτι διακοσμημένο με το μοναδικό πάπλωμα της Guy Laroche.

Καρκίνος



Ο Καρκίνος  ως  ζώδιο του νερού είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα του ζωδιακού κύκλου. Επιθυμείτε την σταθερότητα και προσπαθείτε να αντισταθείτε στις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή. Ψάχνετε κάτι αξιόπιστο και κάτι απαλό. Η θάλασσα και το φεγγάρι σας συναρπάζουν και αγαπάτε τις παλ και λευκές αποχρώσεις - προτιμήστε το σετ σεντονιών Ambiente που θα τονίσει την απελπιστικά ρομαντική σας πλευρά. Εάν αισθάνεστε artsy και θέλετε να χαρίσετε στο κρεβάτι υπέροχο στυλ που εξυπηρετεί την ευαίσθητη πλευρά σας συνδυάστε το με το πάπλωμα Habitat.


Λέων



Ως κυβερνήτης του ζωδιακού κύκλου, είστε σίγουρα ένα από τα πιο ισχυρά ζώδια με πολύ έντονη προσωπικότητα. Η εξωστρέφεια και η προσπάθεια σας να προβληθείτε φωνάζει αυτοπεποίθηση και πρέπει να συνδυαστεί με τα ανάλογα λεύκα είδη που αποδίδουν την αίγλη και τη μεγαλοπρέπεια σας. Σας προτείνουμε κάτι κομψό και παράλληλα λαμπερό όπως αρμόζει στο βασιλικό στοιχείο που έχετε μέσα σας με το σετ σεντόνια της Margolia συνδυασμένο με το εξαιρετικό πάπλωμα Alicia της Guy Laroche.


Παρθένος



Αγαπάτε την οργάνωση - αναζητάτε την τάξη. Ως Παρθένος, είστε τελειομανής, δημιουργικός και δε φοβάστε να το δείξετε. Το μπεζ, το γκρίζο και οι παλ αποχρώσεις δημιουργούν μια χαλαρωτική διάθεση, η οποία είναι απαραίτητη για να σας βοηθήσει να αντισταθείτε στην τάση σας για υπερβολική σκέψη και ανησυχία. Η διακόσμηση του κρεβατιού σας δεν είναι μια αγγαρεία για εσάς αλλά ένα τελετουργικό, γι 'αυτό προτείνουμε λευκά είδη που χαρακτηρίζονται από γήινες αποχρώσεις  όπως το αγαπημένο πάπλωμα της Kentia.


Ζυγός




Οι ζυγοί βεβαιώνεστε ότι όλες οι πτυχές της ζωής σας βρίσκονται σε συνεχή αρμονία και είστε ειδικοί στην εξισορρόπηση της εργασίας και της χαλάρωσης. Μετά από μία μακρά μέρα, χρειάζεστε ένα δροσερό, απαλό κρεβάτι για να ξεκουραστείτε. Αναζητώντας συνεχώς ισορροπία τόσο στη ζωή σας όσο και στην κρεβατοκάμαρα σας, το πάπλωμα Infinity της Nima ταιριάζει απόλυτα στην ευαισθησία σας προσφέροντας μια αρμονικά απαλή και χνουδωτή εμπειρία.
 

Σκορπιός



Το ζώδιο σας κυριαρχείται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του μετασχηματισμού και άρα δε φοβάστε την αλλαγή. Στην πραγματικότητα, έχετε μάθει να την αγκαλιάζετε. Είστε τολμηροί και δραματικοί και θα πρέπει να έχετε ένα κρεβάτι που να το δηλώνει αυτό, που σημαίνει φωτεινά και συμπαγή χρώματα για να επικοινωνήσετε με την εσωτερική δύναμη και το πάθος σας. Γι 'αυτό σας αξίζει το μοντέρνο πάπλωμα της Kentia.
 

Τοξότης
 


Είστε γνωστοί για το χιούμορ σας, την ειλικρίνεια και την ικανότητα σας να συναναστρέφεστε με όλους. Η προσωπικότητα σας είναι ένα από τα πιο λαμπρά χαρακτηριστικά σας και όλοι οι φίλοι σας το γνωρίζουν. Για να ταιριάζει με το ελεύθερο πνεύμα σας, το υπνοδωμάτιο σας χρειάζεται συνεχείς εναλλαγές χρώματος. Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί για τη διακόσμηση σας και πιστεύουμε ότι το δροσερό σετ σεντονιών Kate μαζί με το πάπλωμα της Vesta Home είναι για εσάς.
 

Αιγόκερως


 
Οι Αιγόκεροι είστε γνωστοί για την αξιοπιστία σας και την προτίμηση σας στο συντηρητικό στυλ πάνω από οτιδήποτε σύγχρονο. Τα ουδέτερα και τα βασικά χρώματα στα έπιπλα σας εναρμονίζονται μεταξύ τους, αφού δε θέλετε τίποτα λαμπερό που να ενοχλεί τη συντηρητική σας ατμόσφαιρα.
 
 
Υδροχόος



Κυριαρχείστε από τον Ουρανό, τον πλανήτη της ελευθερίας και της αλλαγής. Είστε καινοτόμοι και δημιουργείτε τάσεις, αποτιμώντας την προσωπική σας ελευθερία πάνω από όλα. Αν όχι κάτι μοναδικό, το κρεβάτι σας θα πρέπει να είναι εντελώς πρωτότυπο και καινοτόμο. Γίνεται το απόλυτο trendsetter με το εντυπωσιακό σετ σεντονιών και πάπλωμα της Anna Riska. Θα είναι προφανές πόσο δημιουργικός και πνευματικός είστε σε οποιονδήποτε έρχεται στο δωμάτιο σας.
 

Ιχθύες



Σύμβολο σας τα δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, ίσως συχνά αισθάνεστε σαν να τραβάτε προς δύο διαφορετικά μέρη. Συνηθισμένοι ονειροπόλοι και πιστοί στο καλό της ανθρωπότητας, ξέρουμε ότι θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε όλη την ημέρα στο κρεβάτι σας. Θα νιώσετε περισσότερο στο σπίτι σας με τον απρόσμενο συνδυασμό από το σετ σεντονιών με το στυλάτο πάπλωμα Alden