Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΗΠΑ: Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Λ.Γκράχαμ που «πούλησε» τον Ν.Τραμπ: «Είσαι προδότης» - ΒΙΝΤΕΟ



 
Έντονες αποδοκιμασίες από δεκάδες πολίτες που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον κατά του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του και αποκαλώντας τον «προδότη», γιατί πρόδωσε τον Ν.Τραμπ.

Αιτία η στάση του κατά...  

 
την επιβεβαίωση της ψήφου των εκλεκτόρων από το αμερικανικό Κογκρέσο, καθώς ο ίδιος δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να υποστηρίξει καμία ένσταση κατά του Τ,Μπάιντεν».

«Αρκετά, μέχρι εδώ», είχε δηλώσει ο Γκράχαμ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι να μην με υπολογίζετε», δήλωσε λέγοντας πως «Η νοθεία στις εκλογές δεν αποδείχθηκε και είναι ώρα να προχωρήσουμε μπροστά με Μπάιντεν… αρχηγό»!

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στους ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους με αποτέλεσμα όσοι το αντιλήφθηκαν στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον να τον αποδοκιμάσουν, φωνάζοντάς τον «προδότη» και ξεφτιλίζοντάς τον.
Πρόκειται για πρωτοφανείς καταστάσεις στις ΗΠΑ που βιώνουν τον απόλυτο διχασμό μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και τα αμφισβητούμενα αποτελέσματα που οδηγούν στον Λευκό Οίκο, εκτός απροόπτου, τον γηραιό Τ.Μπάιντεν στις 20 Νοεμβρίου.