Υλικά
- 400 γρ. γιαούρτι ελαφρύ
- 200 γρ. μπισκότα
- 50 γρ. κρέμα γάλακτος
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 60 γρ. καρύδια
- Λίγο ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
Βήμα 1
Θρυμματίστε τα μπισκότα και τα μισά καρύδια σε ένα γουδί ή με την βοήθεια ενός επεξεργαστή τροφίμων και στρώστε τα σαν βάση σε τέσσερα ατομικά μπολάκια.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος και το λεμόνι και μοιράστε το μείγμα στα μπολάκια.
Βήμα 3
Γαρνίρετε με το υπόλοιπα τριμμένα καρύδια και ξύσμα λεμονιού.