Το να βρείτε έναν άνθρωπο που δεν του αρέσουν οι τηγανίτες πατάτες, είναι ίσως το ίδιο με το να πιάσεις το Τζόκερ. Είναι...
ένα αγαπημένο έδεσμα που βρίσκεται σαν μπαλάντερ σε πολλά τραπέζια, ιδίως κυριακάτικα. Κάποιες φορές, όχι πολλές, οι πατάτες περισσεύουν και θα ήταν πολύ ωραίο να μπορούσαμε να τις φάμε αργότερα.
Αλλά οι τηγανίτες πατάτες όταν κρυώσουν γίνονται πολύ μαλακές και πολύ λιπαρές. Χάνουν και την υφή τους και τη γεύση τους. Ωστόσο υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο για να της ζεστάνεις αποτελεσματικά.
Βάλτε τις πατάτες πάνω σε τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο πριν τις ψήσετε και προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Απλώστε μετά τις πατάτες σε ένα ταψί και αφήστε τις για μερικά λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές. Δεν θα το πιστεύετε…
e-daily
Αλλά οι τηγανίτες πατάτες όταν κρυώσουν γίνονται πολύ μαλακές και πολύ λιπαρές. Χάνουν και την υφή τους και τη γεύση τους. Ωστόσο υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο για να της ζεστάνεις αποτελεσματικά.
Βάλτε τις πατάτες πάνω σε τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο πριν τις ψήσετε και προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Απλώστε μετά τις πατάτες σε ένα ταψί και αφήστε τις για μερικά λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές. Δεν θα το πιστεύετε…
e-daily