Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

«Κωλοτούμπα» Άδωνι: τώρα θεωρεί την φαρμακευτική κάνναβη επένδυση και συγχαίρει ΣΥΡΙΖΑ και Καρανίκα


Εκεί που η ΝΔ προηγείται, από την ημέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση μέχρι σήμερα, στις δημοσκοπήσεις χωρίς να έχει υποστεί φθορά, ήρθε ο Άδωνις Γεωργιάδης να δώσει «πόντους» στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Μιλώντας... 

 

 

στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την φαρμακευτική κάνναβη δήλωσε πως το 2018 η ΝΔ, που καταψήφισε το σχετικό Νομοσχέδιο, έκανε λάθος γιατί στο κόμμα δεν ήταν ώριμοι τότε να αναγνωρίσουν τις μεγάλες προοπτικές της φαρμακευτικής κάνναβης. Υπεραμύνθηκε του Νομοσχεδίου που έφερε στην Βουλή γιατί απλοποιεί τις διαδικασίες και διευκολύνει την εξαγωγή των προϊόντων της. 

Συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ που έφερε το 2018 το Νομοσχέδιο στην Βουλή και έκρινε θετική την συμβολή και την παρουσία του Νίκου Καρανίκα γιατί είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει η σχετική αγορά. 

Το 2018 όμως βουλευτές της ΝΔ, αντιπολίτευση τότε, είχαν πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μετατρέψει την χώρα σε «εκτροφείο μπάφων», ενώ ο ίδιος ο Γεωργιάδης έψαχνε να βρει ποιες επενδύσεις έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τους «μπάφους». 

Οι δηλώσεις αυτές έφεραν μεγάλη χαρά στον ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε για μία πρώτη συγνώμη στους τόνους λάσπης που είχε ρίξει η ΝΔ. 

Το ζητούμενο είναι τι άλλαξε μέσα σε τρία χρόνια, ποια συμφέροντα μετέτρεψαν την φαρμακευτική κάνναβη σε επένδυση και έκαναν τους βουλευτές της ΝΔ, όχι όλους, να ωριμάσουν και αν όντως είναι έτσι γιατί καταψήφισαν το Νομοσχέδιο και δεν πρότειναν κάποιες βελτιώσεις το 2018;

elkosmos.gr