Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

«Σεσημασμένοι αλλοδαποί οι δολοφόνοι από το πρώην ανατολικό μπλοκ» λέει ο Μπαλάσκας

«Σεσημασμένοι αλλοδαποί οι δολοφόνοι από το πρώην ανατολικό μπλοκ» λέει ο Μπαλάσκας...

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/epikiryxan-toys-drastes-tis-dolofoni/ © www.elkosmos.g
 
Στην επικήρυξη των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας στα Γλυκά Νερά προχώρησαν από κοινού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Οικονομικών. Το ποσό ανέρχεται στα 300.000 ευρώ. 
 
Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι πίσω από το ειδεχθές έγκλημα...  

 
των Γλυκών Νερών κρύβεται μια από τις σκληρές συμμορίες ληστών που εδρεύει στα δυτικά προάστια και χτυπούν στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, 
 
Τα μέλη της, πιθανότατα είναι σεσημασμένοι με παρελθόν σε τέτοιου είδους χτυπήματα, που πίστεψαν ότι μπαίνοντας στη μονοκατοικία του 32χρονου πιλότου, θα κάνουν τη μεγάλη μπάζα. Παράλληλα, θέλουν να διαπιστώσουν πως οι δολοφόνοι ληστές γνώριζαν ότι το νεαρό ζευγάρι είχε στο σπίτι του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ψάχνουν να δουν αν έχει σχέση με μια αγοραπωλησία οικοπέδου που έγινε τους τελευταίους μήνες και ο 32χρονος πιλότος συνήθιζε να έχει κάποιες χιλιάδες ευρώ κρυμμένα ή κάποιοι αλλοδαποί που δούλευαν στην οικία του γνώριζαν για τον μικρό «θησαυρό».
 
 «Σεσημασμένοι αλλοδαποί οι δολοφόνοι» 
 
Μιλώντας στο MEGA, ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας εκτίμησε πως πρόκειται για σεσημασμένους αλλοδαπούς από το πρώην ανατολικό μπλοκ και ενδεχομένως να έχουν κάνει φυλακή για παρόμοιες πράξεις. «Ξέρουν το διαρρηκτικό αντικείμενο, άρα είναι σίγουρα σεσημασμένοι διαρρήκτες. Δεν είναι Ελληνες. Kατάλαβε ο νεαρός πιλότος ότι είναι αλλοδαποί, από τα σπαστά ελληνικά» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας, υπογραμμίζοντας ότι έπειτα από εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. επιλέχθηκαν οι πιο άξιοι αξιωματικοί για να αναλάβουν την υπόθεση. 
 
Παράλληλα, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι ειδικοί βρίσκονται δίπλα στον σύζυγο του θύματος, προκειμένου να θυμηθεί λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς στον εντοπισμό των δραστών.