Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς να κάνετε σπιτική, πικάντικη κόκκινη σάλτσα - Ιδανική επιλογή για τορτίγ​ιες και τάκος


Υλικά  


  • 5 καυτερές πιπεριές, χωρίς τα κοτσάνια τους
  • 2 συσκευασίες ντομάτες ψιλοκομμένες
  • Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο κόλιανδρο
  • 1 πρέζα σκόνη σκόρδου


 

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο, τοποθετήστε τις καυτερές πιπεριές σε ένα μικρό ταψάκι και ψήστε για περίπου 5- 8 λεπτά.

Βήμα 2
Τοποθετήστε τις πιπεριές σε ένα μπολ και καλύψτε με διάφανη μεμβράνη. Αφήστε στην άκρη για 20 λεπτά.

Βήμα 3
Ξεφλουδίστε τις πιπεριές και ανακατέψτε τες με τις ντομάτες σε κύβους, το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο και τη σκόνη σκόρδου σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.

Βήμα 4
Σερβίρετε με τορ​τίγ​ι​ες και τάκος για μια μεξικάνικη βραδιά στο σπίτι.